החוליה החלשה - סבב הצלה

14מתן

New member
החוליה החלשה - סבב הצלה ../images/Emo101.gif

מספר שיא של הצבעות היה הפעם - 23 סך הכל רק שלושה שירים מתוך החמישה קיבלו קולות תוצאות
8 breakaway 6 since you been gone behind these hazel eyes because of you 9 addicted addicted יוצא מהמשחק
האמנם ?? סיבוב ההחזרה (ושלא תחשבו שזה בגלל שאדיקטד עף
אמרתי להדר עוד לפני הרבה זמן שיהיה
) עד עכשיו היו 18 סבבים הפעם אני אציג את השירים שיצאו בעשרת הסיבובים האחרונים (סך הכל 12 שירים בגלל שני מקרי תיקו) כל אחד בוחר 2 שירים שאותם הוא רוצה להחזיר ולסמן לידם
בסוף השיר שיהיו לו את הכי הרבה הצבעות יחזור למשחק just missed the train walk away anytime beautiful disaster-live you found me low a moment like this where is your heart gone miss independent hear me addicted

timtamtum1

New member
ממממ

BTHE לא יצא מהתחרות.. ולא משנה ששירשרת למקום הלא נכון..:)

TheMoonLight

New member
חחחח אני כנראה לא לומדת מטעויות..

מצטערת, אני מעכשיו אשים לב ולמה BTHE יצא מהתחרות??? אני עד כדי כך לא בעניינים?...

timtamtum1

New member
חחחחחחחחח

את מצחיקה אותי. BTHE עדיין בתחרות. הוא לא ברשימה הנוכחית כי אין צורך להחזיר אותו, הרי הוא לא הלך אף פעם.. חחחח אני ממש מקווה שהבנת..

TheMoonLight

New member
חחח נראה לי שהבנתי ../images/Emo9.gif

אמממ, את יכולה בבקשה לאמר לי מה התחרות הזאת ומהם השירים שצריך לבחור ביניהם? תודה רבה!

timtamtum1

New member
אתה..

טוב אז ככה.. לאחר שקלי הוציאה 2 אלבומים החליט 14מתן לראות איזה שיר אנחנו הכי אוהבים. בכל סיבוב כל אחד בוחר שיר שהוא לא רוצה מ2 האלבומים. עכשיו, כשאנחנו קרובים לסוף החליט 14מתן לערוך סיבוב החזרה שבו אנחנו נחזיר שיר לשירים שנשארו בתחרות: breakaway since you been gone behind these hazel eyes because of you הבנת?

למעלה