החוליה החלשה-סבב שני
.

החוליה החלשה-סבב שני../images/Emo47.gif.

לא עבר שבוע, אבל אני טסה מחר, ולא נראה לי שעוד מישהו יצביע |אנחנו מילא לא כזה הרבה בפורום בינתיים
| בכל אופן, התחרות הייתה קשה, אבל התוצאות הן – הצבעה אחת למס' 5. הצבעה אחת למס' 4. 3 הצבעות למס' 7. 3 הצבעות למס' 3. 4 הצבעות למס' 1. התמונה שיוצאת עוד בסבב הראשון היא תמונה מס' 1![למממה היא מדהימה שם!] ג'ן, את מהממת גם שם, כמו תמיד, אבל... אין מה לעשות
. [אני מרגישה אידיוטית ברמות מטורפות
]. אניוואי, התחרות ממשיכה. ומשתדרגת. ראיתי את זה בעוד פורום, שאפשר לתת חסינות, וזה מגניב
אז הנה החוקים המחודשים-
אתם צריכים לבחור את התמונה הכי פחות אהובה עליכם, מתוך הקובץ המצורף. בשביל להוציא תמונה מהתחרות תרשמו את המספר שלה ואת הסימן
או
. בוחרים רק תמונה אחת. במקביל אתם בוחרים את התמונה האהובה עליכם שלה אתם רוצים לתת חסינות[מה שאומר שבסיבוב הבא אין את האפשרות להעיף אותה] כדי לתת חסינות לאחת התמונות, תרשמו את המספר שלה בצירוף
או
. כל שבוע תמונה אחת תצא, עד שתישאר האהובה ביותר. זה הכל, הקובץ מצורף ותמונה 1 מסומנת בX. תצביעו וכשאחזור שבוע הבא מחו"ל הסיבוב השלישי יתחיל
. אם כבר, לשם הקיטשיות אני אתגעגע אליכם {גאדמאט הפורום הזה פתוח פחות משבועיים
} -למי שלא יודע אני טסה לשבוע לאוסטריה וגרמניה
- אוהבת
~שוב, מצטערת על האיכות הגרועה של התמונות
.

danduni

New member
6 ../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif 4 ../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif

TheIs258

New member
7../images/Emo127.gif/6../images/Emo128.gif../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

למעלה