החוליה החלשה - סיבוב אחד-עשר

whatascene

New member
החוליה החלשה - סיבוב אחד-עשר

ירדו:
Maria
J.A.R
Warning
Macy's Day Parade
Redundant
Poprocks & Coke
Jaded
Minority
Geek Stink Breath
Stuck With Me כל השירים מהדיסק International Superhits והשירים הם:
Longview
Welcome to Paradise
Basket Case
When I Come Around
She
Brain Stew
Walking Contradiction
Hitchin' a Ride
Good Riddance (Time of Your Life)
Nice Guys Finish Last
Waiting **חוקים: כדי להוציא שיר פשוט תכתבו את השם שלו (עם איקסים אם בא לכם) וכל יום נחשב ונראה איזה שיר יצא ונמשיך הלאה. כל אחד מצביע פעם אחת כל סיבוב.

במקרה אחר הייתי בכיף

נכנס עכשיו לוויכוח על זה, אבל אין לי כח לפוליטיקה עכשיו

BlueBeIl

New member
זה גם לא כאילו יש כזה סיכוי שאחד

מכם ישנה את דעתו של השני...

אולי לא!! אבל לקפטן קאריזמה כן....

ואייי אני לא מאמין למה שאני רואה איזה פרו ערבי קטן, מאשים את צה"ל ואת ישראל ...,אתה בטח שוכח את כל הפיגועים שהם עושים...,ואת המתנחלים שהם הורגים סבבה ......נכון....,פשוט לאנשים כבר אין בושה וזה מרגיז...,סבבה אם כל כך טוב לך עם הערבים אז אולי תלך לחיות איתם... נראה אם הם יקבלו אותך כל כך יפה כמו שאתה מקבל אותם..

Sum41xGiRL

New member
אני אוהב ערבים כמו שאני אוהב יהודים

זה לא קשור. אתה מאשים את כל העם הערבי על הפיגועים - אבל אל תשכח שכמו שלנו יש ימנים קיצוניים, גם להם יש.. אני לא שוכח את הפיגועים, דווקא אחרי כל פיגוע זה מגביר לי האשמה למדינה ולצה"ל - אחרי הכל, עם צה"ל לא היו כובשים את השטחים שלהם כל זה לא היה קורה בצורה כזאת קיצוני. מה שקורה פה בארץ זאת בעיה של כיבוש - בכל מדינה שיש בה כיבוש יש בה כאלה דברים וזה חבל. ואני דווקא בעד שיהרגו מתנחלים, מה רע?

כיבוש?

אתה מתכוון לכיבוש של ירושלים? או הגליל? או שאולי אם כבר גם נביא להם את כל מישור החוף, למה לא... דיי עם שטויות, נו באמת.. הקיצוניים לא יפסיקו עד שכל ישראל תהיה בשליטה פלסטינית/מוסלמית, והם אפילו הודו בזה... אתה יודע -למה- צה"ל כ"כ נוקשים על הפלסטינים? אולי לא ראית חדשות ביומיים האחרונים, אבל למזלנו צה"ל הצליח לסכל חוליה שתיכננה לבצע 2 פיגועים היום. ואתה יודע איך הם תיכננו לעשות את זה? הם תכננו לנצל את ההקלות שצה"ל הטילו עליהם... זאת בעיה ממש קשה, כי מצד אחד לא כל הפלסטינים אשמים ורעים... מצד שני, הקיצוניים ינצלו כל פתח אפשרי כדי להרוג אזרחים ישראלים. אם צה"ל מקל על הפלסטינים, הם מנצלים את זה ושולחים חוליית מחבלים. אם צה"ל לא מקלים, הם אירגון טרור שפוגע בפלסטינים המסכנים. אתה יכול להציע פיתרון יותר טוב? נכון שישנם מקרים שחיילים מנצלים את "מעמדם" ועושים מעשים נוראיים. אבל תחשוב מה הפלסטינים(הקיצוניים) היו עושים/עושים כשהם תופסים חייל או אזרח ישראלי? ויש עוד המון המון דברים שמשום מה אף פעם לא מתגלים בחדשות... לדוגמא, ידעת שישראל מוציאה מיליוני שקלים כדי לעזור למצוקת הפלסטינים, בתרופות אוכל וכסף? ידעת שאירגוני הטרור לוקחים את אותם כספים מהאזרחים ומהרשות ומשתמשים בהם למימון פעולות טרור? נכון שהאזרחים הפלסטינים סובלים, ונכון שזאת לא אשמתם, אבל אתה מציע פיתרון יותר טוב? ברצינות, יש לך רעיון יותר טוב לפיתרון המצב?

למעלה