החוליה החלשה- סיבוב א'

Drorrrrrr

New member
החוליה החלשה- סיבוב א' ../images/Emo70.gif

מבין השירים הבאים באלבום Parachutes, מה השיר הפחות אהוב עליכם? Don`t Panic Shiver Spies Sparks Yellow Trouble Parachutes High Speed We Never Change Everything`s Not Lost השיר שיצבור הכי הרבה קולות- יועף מן המשחק. השיר האחרון שישאר- הוא החוליה החזקה. יאללה התחילו לבחור!

DefinitelyMaybe

New member
וואוו..דרור איזו אכזריות..

|נימה דרמטית| אף פעם לא העלתי בדעתי שאצטרך באיזשהו שלב בחיי לקבל החלטה חשובה ומכריעה שכזאת... אבל אם אני מוכרחה...
הייתי בוחרת את Spies...|צמרמורת|

ron10

New member
High Speed

בלי הרבה מחשבה חוץ מזה שאתם חייבם להוריד את אסקימו של דמאיין רייס שיר פשוט מדהים!!

המממ

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

כל כך מקלות אתה מוותר על השיר המדהים הזה?! איך?! "can anybody stop this thing before my head explodes..." חוצמיזה שאני בעד אנשים שחיים בתוך בועה. לילה טוב ושקט שיהיה לנו!

דיתוּש

New member
וואעאעאע...../images/Emo7.gif

לא רוצה לבחור!! אנ'לא יכולה! אי-אפשר! אבל אם אני חייבת... אז... אוף... High Speed

המממ

New member
מה זאת השאלה הזאת?

דרור, אני חושבת שאפשר להעמיד אותך לדין על הדבר הזה. נתראה בבית משפט!!! . . . אבל אני לא אכחיש שהשירים שלקח לי יותר זמן להתחבר אליהם הם: spies ו- sparks. אבל בסוף התחברתי! אני לא מוותרת על אף שיר.

dandiel

New member
אכן, אכזריות לשמה.

אני מתלבט בין השיר האחרון לשיר השני לפני האחרון, כי אני לא מכיר את שניהם. אני אעיף את השיר האחרון, מכיוון שהוא לא מצלצל טוב, בניגוד ל"speed high", שעוד איכשהו נשמע נורמלי.

nowhere woman

New member
מוותרת על...

השתתפות ב"חוליה החלשה" אני ממש לא יכולה לבחור שיר פחות יפה מכאלה שירים מדהימים...

למעלה