החוליה החלשה - סיבוב חמישי

whatascene

New member
החוליה החלשה - סיבוב חמישי

ירדו:
Maria
J.A.R
Warning
Macy's Day Parade מזכירים לכולם, כל השירים מהדיסק International Superhits והשירים הם:
Poprocks & Coke
Longview
Welcome to Paradise
Basket Case
When I Come Around
She
Geek Stink Breath
Brain Stew
Jaded
Walking Contradiction
Stuck With Me
Hitchin' a Ride
Good Riddance (Time of Your Life)
Redundant
Nice Guys Finish Last
Minority
Waiting **חוקים: כדי להוציא שיר פשוט תכתבו את השם שלו (עם איקסים אם בא לכם?) ואחרי... פרק זמן כלשהו נחשב ונראה איזה שיר יצא ונמשיך הלאה. כל אחד מצביע פעם אחת כל סיבוב.

whatascene

New member
פופרוקס דווקא?

חבל.. ממ, אולי תוסיפי **הודעת המערכת** ותודיעי מה יעשה לאיש אשר יוציא את וויטינג? זה לא יכול להזיק.. P:

BlueBeIl

New member
lol באותיות אדומות למעלה../images/Emo13.gif

כמו שעושים בכל הפורומים ואני מחבבת את פופרוקס, פשוט הוא די סתמי יחסית לשאר... לא יודעת. שקלתי להוציא משהו מאינוסמאנייק וויתרתי על זה.

whatascene

New member
אינסומניאק הוא דיסק לא מוערך

חבל.. אבל תשימי הודעה כזאת! זה יהיה נחמד חח חוצמזה, קצת דיקטטורה עוד לא הרגה אף אחד.... :)

GD ROCKS

New member
../images/Emo128.gifJADED../images/Emo128.gif

בעעע שיר מעצבן... אני לא מבינה מילה מהשיר... הוא סתם מוזר... OUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BlueBeIl

New member
always move forward

going straight will get you nowhere זה רק אני או שיש שתי גרסאות לשיר הזה, ברורה יותר וברורה פחות?

whatascene

New member
לא יודעת, נשמע לי אותו דבר

דווקא די מובן.. אם לא תמיד אפשר לקרוא את הליריקס Somebody keep my balance I think I'm falling off Into a state of regression The expiration date Rapidly coming up It's leaving me behind to rank Always move forward Going straight will get you nowhere There is no progress Evolution killed it all I found my place in nowhere I'm taking one step sideways Leading with my crutch Got a fucked up equilibrium Count down from 9 to 5 Hooray! We're gonna die! Blessed into our extinction

BlueBeIl

New member
פעם הייתה לי גירסא שפשוט

לא הבנתי בה כלום... ואז שראיתי בקליפ פתאום הצלחתי להבין מה הוא אומר... יכול להיות שהגרסא הראשונה שהייתה לי הייתה באיכות ממש גרועה פשוט? גם זכור לי שהייתה בה איזה צרחה שאין בזו הנורמלית.

למעלה