החוליה החלשה - סיבוב רביעי

WundeRKind

New member
החוליה החלשה - סיבוב רביעי

בפעם האחרונה העפנו את השיר I Want You (שאגב, בהתחלה כווווולם שנאו, ועובדה שעכשיו, מטעים בחרו להעיף אותו, כנראה מי שעדיין לא התרגל לשיר
) השירים שהודחו עד כה: Top Of My Tounge Can We Go Back I Want You רשימת שירים המועמדים להדחה: My Life Would Suck Without You I Do Not Hook Up Cry Don't Let Me Stop You All I Ever Wanted Already Gone If I Can't Have You Save You Whyyawannabringmedown Long Shot Impossible Ready If No One Will Listen The Day We Fell Apart

Agent 47

New member
../images/Emo128.gifCry

חייב לאמר ש- If I Can't Have You שיר מפגר אבל אני דווקא אוהב אותו

My Avril

New member
Impossible פחות טוב מ Cry לפי דעתי, אבל גם

הוא שיר ממש טוב.

Rontwins

New member
למה באמת הדחתי אותו

השיר באמת מדהים מבחינת מילים ולחן אבל... *ההפקה שלו באמת בין המשעממות שיצא לי להתקל בהן,לא מתאימה לשיר ויותר מדיי מיי דצמברית לטעמי. *השיר לאורך כולו נשאר אותו הדבר,שמעת את ההתחלה - שמעת את הסוף,מחכים למשהו שונה אבל כל ה3 ומשהו דקות הוא נשאר אותו הדבר. *הקול של קלי מעט מתבכיין. *באמת שניסיתי לאהוב אותו,אבל לא מצאתי משהו בו משהו שיצדיק את השארתו,לא הבנתי למה אני היחיד בפורום שחושב שהוא חלש מאוד. *הגיטרות מעצבנות ויש קטעים ממש מיותרים. *משעמם מאוד,אבל מאוד ומאוד מאכזב שהוא בין השירים הראשונים באלבום כ''כ מעולה,הוא דיי מוציא את החשק לשמוע את האחרים מרוב שהוא מאכזב. *השם שלו Cry כי ברור שבוכים משיר כזה משעמם.

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifIf I Can't Have You../images/Emo128.gif

אסי, אני חושב שצריך לתת יותר זמן הצבעה, לא 3 ימים אלא שבוע. לא כולם נמצאים כאן כל יום, יש כאלה שבצבא וחוזרים רק בסופ"ש ואז לא מספיקים להצביע. אה, ואם Cry עומד לעוף בסיבוב הזה אז אני עומד להיות לגמרי
.

WundeRKind

New member
צודק...

אבל הבעיה שאין מספיק היענות בפורום, כך שתמיד אותם אנשים מצביעים, גם אם נעשה את זה פעם בחודש זה לא ישנה את זה.. אבל אתה צודק, אני פשוט סקרן

My Avril

New member
../images/Emo128.gifThe Day We Fell Apart

מאותן סיבות של שבוע שעבר: בעיות עם העריכה שלו, קטעים נכנסים אחד בתוך השני ויש הרגשה נורא לא מוגמרת וקצת חובבנית. חבל.. ונורא חבל לי שהדחתם את IWY - שיר טוב מאוד לפי דעתי... :)

my kelly

New member
if i can't have you ../images/Emo4.gif

אני חושב שכל השירים באלבום ממש מצויינים ברמה, וכל שיר באלבום יותר טוב מהשני אבל בגלל שזה משחק ובמשחק הזה חייבים להוציא שיר אז אני בוחר ב... if i can't have you למרות שאני אוהב אותו מאוד ואני חושב שהוא מעולה...

Rontwins

New member
אתה צריך לשרשר את זה לדיון של ההדחה

אמנות השרשור בשבילך. בקיצור מילים,אם בא לך לשרשר את זה להדחה,אתה צריך להגיב לתגובה הראשונה בדיון הזה ואז זה יופיע ברשימה שיפתחו,אלא אם אתה רוצה להגיב לתגובה ספציפית בדיון.

למעלה