החוליה החלשה -סיבוב רביעי!!!

backstreet girl

New member
החוליה החלשה -סיבוב רביעי!!!

Warm Tape עף מהמשחק(איזה כיף!!!) ועכשיו תבחרו מה להוציא מהרשימה שלפניכם!! By The Way Universally Speaking This Is The Place Dosed Don't Forget Me The Zephyr Song Can't Stop I Could Die For You Midnight Throw Away Your Television Tear Minor Thing Venice queen

lollapalooza

New member
חחח וואלה...

הנה עכשיו בדקתי, ואשכרה היה סיבוב שלישי, אפילו הצבעתי בו
|סנילית|

frikin shin

New member
יונבירסלי ספיקינג?!

אתם צוחקים עליי?! זה אחלה שיר!!!!!!!! חולה עליו! והסיבה שאני לא משתתפת בזה זה שאני לא מכירה את כל השירים אבל יונבירסלי ספיקינג שולט!!!

Universally Speaking

לא מסוגלת לשמוע את השיר הזה. אגב, לפני כמה ימים שמעתי את By the Way והגעתי למסקנה שאם לא משווים את זה לדיסקים אחרים של רד הוט זה דיסק לא רע בכלל.

Nofar RHCP

New member
אני לא מאמינה...

שאתם ממש משתתפים במשחק המטופש הזה!! האלבום הזה כזה מדהים שזה לא ייאמן.. ודרך אגב ווניס קווין וזפיר סונג שירים מדהימים!!!!!!!!!!!!!!!! כנ"ל מידנייט ווארמ טייפ וכל השירים שהוצאתם והשירים שבאלבום......!! די די כבר זה אלבום כל כך מעולה!!!!!!!!

lollapalooza

New member
נופר, תקשיבי-

קודם כל- אני לא רוצה לקרוא פה את המילה "טיפשי" בהקשר למשחק, תודה. את יכולה לומר שהוא לא מוצא חן בעינייך, וברור שאת יכולה לבחור שלא להשתתף בו, אבל המילה "טיפשי" היא לא במקום. עכשיו, בעניין האלבום- הוא מדהים לדעתך. יש פה כאלה שחושבים בדיוק להפך. מעבר לזה- זה בכלל לא קשור לאלבום, זה סה"כ משחק. יכלנו באותה מידה לשחק אותו עם BSSM, שלדעת כולם פה הוא מצויין, וזה בכלל לא היה אומר שאנחנו לא אוהבים את האלבום. אני חושבת שגם רוני, שיזמה את המשחק, אוהבת את BTW בעצמה. שורה תחתונה- זה רק משחק. לא בא לך
אל תשתתפי.

למעלה