החוליה החלשה עונה 2
טופ 3

החוליה החלשה עונה 2../images/Emo128.gif טופ 3

בסיבוב הקודם הגענו למצב של תיקו בין מרסדס לאפריל אז לפי החוקים הקול שלי נפסל ובגלל שהצבעתי למרסדס שתעוף אז אפריל מודחת
ואלו הטופ 3 של הפורום:
שנדי סליבן מרסדס סקלבה-שורט יואנה האוס הודחו:
סיומרה פראנס קייטי אנדרסון אנה בראדפילד בתאני הריסון הת'ר בלומברג קמיל מקדונלד ג'נאשה צ'קוס שרה רייסי-טבריזי אפריל וילנקר

NP16

New member
../images/Emo128.gifמרסדס../images/Emo128.gif ואח"כ לא חשוב לי

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif מרסדס ../images/Emo128.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif

NP16

New member
ברור שלשלוש,זה יהיה מצחיק כי גם שם זה ספוילר.

מיותררררררררררר לפתוחחחחחחחחחח ל-3

עונהההההה חופרתתתתתתתתתתתת מעפנהההה בנות די גרועותתתתתתתתתתתתת והזוכות הם בקלות רבההההההההההה: אמנדהההההההההההההההה כמובןןןןןןןןן אחרייייהה אן/ קאסיייייייייייייייייייי הבלונדיניותתתתתת שולטות בעונההה 3 כשאני חושב על זההההההה ודווקא הכונפותתתתתת נבחרוו:( **טיירה מקדמתתתתתתתתתת בנות שחורות כמו שמישו אמר XD**

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif אפשר להגיד

שזו העונה היחידה שאשכרה היה פיינל 2 ראוי ואפילו שהן היו שחורות [כמה שאני שונא את הקידום של השחורות של טיירה] אחת משתי המנצחות הטובות ביותר בכל תולדות התחרות הזאת. ולא הייתה ולא תהיה עונה טובה כמו עונה שלוש.

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifבהחלט.

עונה 3 זו העונה היחידה שאני באמת זוכרת אותה,את הבנות שבה כמעט לגמרי,כמעט את כל הפוטושוטים המדהימים וכו'. ואני מניחה שהמנצחת השנייה היא
קארידי?

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif הנחת נכון מאוד ../images/Emo13.gif

מושלמת!

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifבהחלט!../images/Emo58.gif

האמת,שכבר מהאודישנים התאהבתי בה. רואים עליה שהיא מנצחת,פשוט רואים.

מסכים איתך../images/Emo45.gif

למרות שזה שירשור של המשחק ולא דיון על עונה 3 אני מסכים איתך ב100% העונה האהובה עליי ואווה היא בין הזוכות היותר ראויות

NP16

New member
למרות שאני לא הכי אוהב את יה-יה,

והייתי נותן לאמנדה להיות מקום 2 או אן או ניקול או נורל לפניה, אני לא חושב שקידמו או תה כי היא שחורה. ואת אווה הכי לא,אין מישהי מכל העונות כמעט שהגיע לה לזכות יותר מלה. אז זה דווקא העונה היחידה שלא קידמו את השחורות. ובאמת לא תהיה כמו העונה ה3 כמו שאמרו פה,כל הטופ 6 פשוט מצוינות וגם טוקרה וקאסי לא רעות בכלל. בכלל היחידה שאני יכול לחשוב מה היא עשתה שם היא קלי,או ג'ניפר..אבל הן לא התקדמו יותר מדי,ולא היו נוראיות כמו ונדי,ברנדי,ג'יידה..

למעלה