*
T The Castaway New member 14/11/05 #1 החוליה החלשה - פרק 3. בני, הפורום אמר את דברו. אתה החוליה החלשה, שלום! הרשימה: דפנה שחר שרון עידית מייק גיא קארין טלי דניאל ההצבעה תמשך שלושה ימים, עד ה-16 לנובמבר. נא לסמן ב את הדמות שלדעתכם, הכי פחות ראויה לנצח.
החוליה החלשה - פרק 3. בני, הפורום אמר את דברו. אתה החוליה החלשה, שלום! הרשימה: דפנה שחר שרון עידית מייק גיא קארין טלי דניאל ההצבעה תמשך שלושה ימים, עד ה-16 לנובמבר. נא לסמן ב את הדמות שלדעתכם, הכי פחות ראויה לנצח.
C chiquitito15 New member 14/11/05 #4 פורקה?!../images/Emo7.gif../images/Emo2.gif../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif
C chiquitito15 New member 14/11/05 #3 ../images/Emo128.gifגיא../images/Emo128.gif../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif
ל ליאת272 New member 16/11/05 #12 ממש לא שחר היא משחקת הכי יפה שם.. (המוכשרת היחידה בסידרה האידיוטית הזאת!)
C chiquitito15 New member 16/11/05 #13 רגע רגע...../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif אם זו סדרה אידיוטית, למה את רואה אותה?! ואם את חושבת שהיא משחקת יפה- לבריאות שיהיה לך... רק יש דרך לבטא את הדעה שלך, לדוגמא לחשוב פעמיים אם זה לא פוגע באחרים שכן חושבים שהסדרה כלל לא אידיוטית...
רגע רגע...../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif אם זו סדרה אידיוטית, למה את רואה אותה?! ואם את חושבת שהיא משחקת יפה- לבריאות שיהיה לך... רק יש דרך לבטא את הדעה שלך, לדוגמא לחשוב פעמיים אם זה לא פוגע באחרים שכן חושבים שהסדרה כלל לא אידיוטית...
M mika95 New member 17/11/05 #16 לליאת../images/Emo13.gif\../images/Emo46.gif היי ליאת! אין לי שום בעיה אם התגובה שלך על שחר אבל אני חושבת שאם זאת סדרה אידיוטית בעיניך למה את פה?! הפורום הזה לילדים ש-א-ו-ה-ב-י-ם רמת אביב ג'!!!! אז את יכולה ללכת לפורום "שונאים רמת אביב ג' בקיצור.... אל תבואי לפורום של סדרה שאת לא אוהבת כי מין הסתם לא ממש יאהבו אותך פה ביי
לליאת../images/Emo13.gif\../images/Emo46.gif היי ליאת! אין לי שום בעיה אם התגובה שלך על שחר אבל אני חושבת שאם זאת סדרה אידיוטית בעיניך למה את פה?! הפורום הזה לילדים ש-א-ו-ה-ב-י-ם רמת אביב ג'!!!! אז את יכולה ללכת לפורום "שונאים רמת אביב ג' בקיצור.... אל תבואי לפורום של סדרה שאת לא אוהבת כי מין הסתם לא ממש יאהבו אותך פה ביי
M mary lou New member 16/11/05 #14 ../images/Emo128.gif שחר עד שלא תעיפו אותה אני אצביע עליה גם אם ידרשו שנים!