Blade Of Fire
New member
החוליה החלשה, שלב הגמר
אז אני אנצל"ש את עצמי ואסביר לאן נעלמתי, אם מישהו תהה. עבדכם הנאמן נהיה חייל אמיתי והגיע הזמן קצת לסגור, אז התחלתי לי קורס שאני כמובן לא יכול להגיד את שמו (מודיעין, גלילות.. שושואיסטים) למשך החמישה שבועות הבאים ככה שצפו לראות אותי פה בימי שלישי וסופ"שים בלבד
ועכשיו-לחוליה החלשה. הצבעתם, התאמצתם, החזרתם והנה הם, ארבעת הפיינליסטים ש... -תן לי לצאת!!! מה? -אתה חצוף אתה יודע? אה.. טאריה... את עדיין בארון נכון. -בטח שאני עדיין בארון! לא נמצא בבית שבוע שלם ומשאיר אותי נעולה בארון, מה אתה חושב ש... את רוצה לחזור לשם? -לא!!! אז תשתקי ותתני תחזית! -אתה עוד תשלם על זה. טוב אז אני רואה שהחזרתם את ווישמאסטר. סופסוף למישו יש פה שכל, אבל קשה לי להחליט מי ייזכה בסיבוב הזה,הסופי. כל המועמדים טובים. לדעתי-מישהו מהם ינצח. זו אבחנה מדויקת. -נו, אתה רואה? אני תמיד צודקת. מוכנה לחזור לפינלנד? -תמיד שמחה. ולאחר שנפטרנו מהצרה הזאת, עליכם להצביע השבוע, בדומה לשבוע שעבר שהצבעתם ב
, לשיר שאתם הכי אוהבים מהרשימה הבאה: 1. She Is My Sin 2. The Kinslayer 6. Wishmaster 10. Dead Boy's Poem מי שלא מצביע שלא ייבכה אחרי זה
אז אני אנצל"ש את עצמי ואסביר לאן נעלמתי, אם מישהו תהה. עבדכם הנאמן נהיה חייל אמיתי והגיע הזמן קצת לסגור, אז התחלתי לי קורס שאני כמובן לא יכול להגיד את שמו (מודיעין, גלילות.. שושואיסטים) למשך החמישה שבועות הבאים ככה שצפו לראות אותי פה בימי שלישי וסופ"שים בלבד