החוליה החלשה של הרעים-גלגל הצלה

MelindaW

New member
החוליה החלשה של הרעים-גלגל הצלה

עם 6 קולות נגד העפתם את "משני צורה"
הפעם מצביעים בעד הרעה, אז הרעים שיכולים לחזור הם:
חרקים הזומבים תיירי הפנטום הוקמן וונדיגו הרוח של פיטר הפולטרגייסט משני צורה בשביל להחזיר את הרעה מהרשימה כותבים את שם הרעה בנושא ההודעה עם

Adi Levy

New member
שאלה קטנה

מי אלו כל אלה? משנה הצורה וכל השאר? מבחינתי זה עוד רוחות וכאלה חח אתם ממש שמתם לב לזה? מי משנה צורה ומי כל השאר?

dance13

New member
איזה פרק זה היה עם הפולטרגייסט?

ועם מישהו יכול לתת לי את התקציר שכתבתם פה לפרק(אני מצתערת הזיכרון שלי לא משהו..) ובשביל עדי משני הצורה הופיעו פרק סקין,הוקמן היה בפרק כביש 66 עם אני לא טועה,הרוח של פיטר הופיע בפרק עם הרוח של פיטר(אני לא זוכרת את השם של הפרק)וכו. עוד בקשה קטנה אני ראיתי על טבעי רק מהפרק עם הרוח של פיטר אז אני ישמח עם תתנו לי(במסר,פה,לא משנה לי)תקצירים של הפרקים הרשונים עד הפרק עם הרוח של פיטר?

dance13

New member
אני מזה מרגישה טיפשה אבל...

זה לא פותח לי את הדף בפרק של הוק מן!מה היה בפרק? ובאיזה פרק הופיע הפולטורגייסט?ומה הוא עשה? אני ממש מריגשה טיפשה אסבל זה קורע אותי שאני לא זוכרת!

Batelg

New member
../images/Emo26.gif

אל תרגישי טיפשה קורה שלא זוכרים.. אני בשוק שאני בעצמי זוכרת..חח 1- "הוק מן" זה היה הפרק עם הרוח של הכומר בעל יד של קרס שהתחבר לרגשות של הבת של הכומר המקומי ורצח את כל מי שהרגישה שהוא לא מוסרי. 2- הפוליגרייסט (?) הופיעו בפרק השיבה הבייתה ורדפו את הבית הישן של האחים שבו אמא שלהם נשרפה ובסוף התגלה שאחת הרוחות זה אמא שלהם. ריענן לך את הזיכרון?

dance13

New member
התבלבלתי!עדי עם את רוצה הסבר

אז תשלחי לי מסר בסדר?כי אני ממש מבולבלת..

למעלה