החוליה החלשה 2 - סיבוב 10

TheCharm

New member
החוליה החלשה 2 - סיבוב 10

קודם כל, אני רוצה להתייחס למה שJoHnYmYsTeR כתב: "מלינדה קלארק
יותר מדייי ביצ'ית". שוב, אני רוצה להזכיר - אנחנו מדברים על שחקנים, אל על דמויות. מלינדה אולי לא ביצ'ית, ג'ולי כן. קאפיש? ונעבור - לתחושה של נוי! אז ככה: לא, וכן. לא צדקת כשאמרת ש"לא מדיחים", כי אנחנו כן מדיחים... וכן צדקת כשאמרת "משהו יקרה בסיבוב הזה". הרי לכם, כבר הסיבוב הכפול השלישי! הסיבוב הקודם היה רק סיבוב כפול, וברצף יש לנו עוד סיבוב כפול. נו, מי יודע, אולי גם הסיבוב הבא כפול? ואז נישאר עם 2? ואז בסיבוב 12 המשחק כבר יגמר? מי יודע, הכל אפשרי במשחק הזה.. אז, קודם כל - מלינדה קלארק היא ללא כל ספק מודחת, אבל יפה שהצליחה להחזיק 9 סיבובים שלמים, והפעם - בניגוד לדמות שלה ג'ולי- לא התקרבה אפילו להדחה. היא החוליה החלשה (שלוםםם) עם 6 הצבעות נגדה.. ובהפרש עצום, של 5 קולות - טייט דונובאן, בן זוגה לשעבר של ג'ולי בסדרה (קיצר ג'ימי קופר), מודח גם הוא... עם קול 1 בלבד נגדו. אז, שניכם החוליה החלשה. שאאאאאאלום:) בנג'מין מקנזי פיטר גלאגר קלי רואן רייצ'ל בילסון הצביעו
והשפיעו - מי יהיה ההבא, או ההבאים, שיעזבו. אגב, אם יש מישהו שרוצה להיות העוזר שלי ב"סיבוב של שעה", שיודיע בבקשה בהודעה כשהוא מדיח מישהו. אל תשכחו מה זה אומר - לקבל את המסר שלי בו נמצאות השעות שמי שהצביע קרוב אליהן הצבעתו תיחשב, ולא למחוק את המסר... וכמובן- הוא לא יוכל להשתתף באותו סיבוב. מי שרוצה לעשות זאת, שיכתוב כאן בהודעה ואני כבר אפנה למי שאבחר (אגב, הדבר הזה אכן רומז שהסיבוב מתקרב, אבל הוא לא יהיה בסיבוב הבא- אני יכול להבטיח לכם).

Angelus

New member
פיטר גלאגר ../images/Emo128.gif

לא סובל אותו את הגבות שלו.

SurfeR Babe

New member
../images/Emo128.gif קלי רואן

אין לי כלום נגדה, פשוט אני אוהבת את השחקנים אחרים יותר...

למעלה