החוליה החלשה 2 סיבוב 11

רועי123456

New member
החוליה החלשה 2 סיבוב 11

הסרט שהעפתם סיבוב קודם הוא
האויב שבפנים
האויב שבפנים
יוצא מהמשחק האויב שבפנים אתה החוליה החלשה שלום הסרטים שנשארו הם: קיוב סיוט ברחוב אלם המנסרים מטקסס מלחמת האופל פניה לא נכונה אתם צריכים לכתוב את שם הסרט ולסמן
תזכרו אתם מצביעים לסרט שאתם רוצים להעיף

ליעדון

New member
הבעיה שלי עם הסרטים

ובכלל: אני בטוח שראיתי את כולם, אבל לאוו דווקא אני זוכר את השם. יש מצב לשתי שורות תקציר על כל אחד? ת'נקס!

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif פניה לא נכונה

נראה כסרט טוב (נו..אלישה דאשקו
) אולי פסלתי אותו מקודם בכלל חוסר ידיעה...:-\ בכל אופן- הוא לא היה בקולנוע נכון?! ו

רועי123456

New member
כנסי

פניה לא נכונה לא היה בקולנוע ראיתי אותו בדי וי די סרט פצצה ממליץ מי שרוצה הנה תקציר של הסרט פניה לא נכונה : כריס פין (דיזמונד ארינגטון) נוסע בכביש שעובר דרך ההרים של מערב וירג'יניה בדרך אל ראיון עבודה. בדרך הוא מגלה שחומר כימי מסוכן נשפך באחד הכבישים והוא מחליט לנסות ולנסוע במקום זה דרך כביש עפר זנוח ונטוש באמצע שום מקום. במהלך הנסיעה הוא מתנגש לפתע ברכב שעומד באמצע הכביש, דבר אשר מאלץ אותו להמשיך משם ברגל. הוא פוגש בדרך קבוצה של צעירים אשר נמצאים שם בטיול רגלי והוא מבקש מהם עזרה עם הרכב. שני מטיילים מסכימים להישאר כדי לשמור לו על הרכב ושאר הקבוצה יוצאת כדי לחפש עזרה באיזור, אך כל מה שהם מוצאים זה בקתה נטושה. כאשר הם נכנסים אליה, הם מגלים לחרדתם שהבקתה שייכת לחבורת קאניבלים מעוותת כתוצאה מהתרבות בתוך המשפחה. בשלב הזה הם מבינים שהם הגיעו למקום הלא נכון והם מחליטים לברוח משם כל עוד נפשם בם.... אך גם זה לא לאורך זמן... סרט אימה מעולה שזכה להצלחה רבה בחו"ל!!!

רועי123456

New member
שעוד מישהו אחד יצביע לפחות כי

כי יש תיקו בין סיוט ברחוב אלם למלחמת האופל

למעלה