החוליה החלשה 2 - סיבוב 12

TheCharm

New member
החוליה החלשה 2 - סיבוב 12

אז לאחר שבסיבוב הקודם נשארנו רק עם 2, וכ"כ מוקדם - אנחנו כעת חזרנו ל-5. אתם החזרתם בגלגל ההצלה 3... במי בחרתם? במי הצבעתם? טאדהההה: במקום האחרון נמצאים דיי הרבה שחקנים, שזכו ל-0 הצבעות בעדם, והם... בוני סאמרוויל אלאן דייל ניקול הילטץ דפני אשברוק כריס קארמק פול וואסילוסקי אחריהם, רק מישהי אחת זכתה להצבעה אחת, וזו - מלינדה קלארק את המקום החמישי תופסים 2, שזכו ל-2 הצבעות בעדם והם מישה ברטון טייט דונובאן מתקרביים לפיינל טרי, אלה שנכנסים כלומר למשחק מחדש... במקום הרביעי, נמצאת סאמירה ארמסטרונג, 3 קולות כמובן. והשלושה שחוזרים אל המשחק (כש-2 מהם נעדרו זמן קצר מאוד) הם: קלי רואן, פיטר גלאגר, וכמובן - אדם ברודי האם הם ישארו במשחק, או שגורלם כבר נחרץ ברגע שהועפו בפעם הראשונה? האם תהיה הפתעה נוספת שתעיף את אדם ברודי? Time Will Tell. וכעת, אנו מגיעים לסיבוב שלנו - כמו שבטח הבנתם מסיבוב 10, ה"סיבוב של שעה" כבר מתקרב, ועכשיו הוא קרוב יותר מתמיד. למען האמת, הוא ממש עכשיו... אתם עומדים בפני 'סיבוב של שעה'. ומה זה סיבוב של שעה? אז ככה - אתם, כעיקרון, מצביעים כרגיל... אך מתוך כל מי שיצביע, רק 3 הצבעות ייחשבו. למה, איך, וכמה? אני בחרתי מישהו אחד, שלא ישתתף כמובן בסיבוב. שלחתי לו הודעה ובה כתוב 3 שעות... השלושה שיצביעו הכי קרוב לכל שעה מהם, הוא זה שהצבעתו תיחשב. אל תיתנו לזה להפריע לכם, הצביעו כרגיל. *ואגב, מי שאמרתי לו שהוא זה שמקבל את השעות- בבקשה, אל תכתבו כאן שזה אתם... ואל תאמרו לאף אחד שזה אתם* אז, אתם תצביעו נגד אחד מהחמישה כרגיל, ואת התוצאות כבר תגלו בסיבוב הבא! בנג'מין מקנזי רייצ'ל בילסון קלי רואן פיטר גלאגר אדם ברודי אתם מצביעים, ואני בודק את השעות. אל תדאגו, לא מדובר במשחק אינטרסים של מי שחבר שלי אני אגיד שזו השעה. ומי ששלחתי לו את רשימת השעות, הוא עד. כמובן שבסיבוב הבא תגלו מה היו בדיוק השעות. הצבעה נעימה
!

למעלה