החוליה החלשה 2 - סיבוב 18

TheCharm

New member
החוליה החלשה 2 - סיבוב 18

רייצ'ל בילסון היא המודחת, עם 4 קולות נגדה. את החוליה החלשה, שלום... אז, בדומה לעונה הראשונה, נשארנו בסופו של דבר עם 2 גברים. וכן, כעת אני יכול להבטיח לכם שהשניים שנשארו יהיו אלה שבגמר. אין שינויים, אין החזרות... הם יהיו ה-2 בגמר, ללא ספק. אך האם אדם ברודי הוא זה שינצח, דבר דיי צפוי כנראה בעיניכם? או שאולי- מהפך, ובנג'מין הוא המנצח? יש עוד הרבה שעומד על הסף. "הסיבוב האהוב", כלומר עכשיו, וכמובן המנצח בשאלון שהצבעתו תיחשב לשלושה הצבעות... אז, כמו שכתבתי, זהו - סיבוב אהוב! אתם יכולים להיות בטוחים שזה יהיה משהו לטובה... אבל מה זה כבר יכול להיות?! תבחרו באמת ובכנות את האהוב עליכם מבין השניים... ובסיבוב הבא, כבר ממש לפני הסוף הגדול, תגלו מה קרה למנצח! אדם ברודי בנג'מין מקנזי השמועות אומרות שהם יריבים במציאות, וכעת הם עומדים בדו קרב אחרון מולכם... מי יזכה ב
שלכם?

T a l14

New member
../images/Emo23.gifאדם ברודי

רייצ'ל עפה. שונאת אתכם
טופ, לא אני לא.

noy13pour

New member
../images/Emo23.gifאדם ברודי ו......

אוף יש לי הרגשה ששוב תעשה מהפך ואדם יעוף

DreamS_HunteR

New member
../images/Emo121.gifיש לי הצעה קטנה למשחק..

אני לא רוצה להיות הרע הזה שהורס את השמחות וכל זה, אבל נראה לי שהמשחק מתבצע באינטנסיביות יתרה.. אני מציע שתעלי אותו כל יום-יום וחצי או משהו במקום באותו יום כמה סיבובים, כי אח"כ הוא נגמר מהר, וחבל.. בכל אופן אני רוצה לציין שזה נחמד מאוד וזה מחיה את הפורום וכל הכבוד על היוזמה

TheCharm

New member
אני בן.

ואממ... המשחק עולה בערך 2 סיבובים ביום, וגם זה לפעמים לא. וזה בסדר מבחינתי, אני לא אשנה את זה. בעיקרון זה ככה רק בסוף המשחק, אח"כ כשמתחילה עונה חדשה שחוזר להיות ככה סיבוב מידי פעם לא משהו.

למעלה