החוליה החלשה 2- סיבוב 19, נגמר (א')

TheCharm

New member
החוליה החלשה 2- סיבוב 19, נגמר (א')

ברוך הבא - לסוף! המנצח בסיבוב הקודם הוא אדם ברודי, עם 10 הצבעות בעדו. במה הוא זכה? נקודה אחת להתחלה טובה בגמר! כלומר, במקום להתחיל עם 0 הצבעות, הוא מתחיל עם 1. בהצלחה לו - אך הכל עדיין יכול להשתנות... וכעת, בסיבוב הלפני אחרון - השאלון. בדיוק כמו בעונה הקודמת, גם הפעם יהיה שאלון... הפרסים אינם משתנים. כל המקומות מהסוף עד מקום 4 לא מקבלים כלום, לצערי, אבל שווה את הניסיון. אנצל את הבמה הזאת כדי לומר- לא ניתן להדליק יותר 'נורות' בקדם החוליה החלשה 3. החלטתי, בסופו של דבר, לא לעשות שאם אין מספיק אז גם אלה עם נורה אחת יחשבו, זה בגלל שיש רק זוג אחד עם נורה אחת. אז יש 8 זוגות עם 2 נורות מלאים, והזוכים בשאלון יבחרו מי יהיו ה-7 שנשארו. וקצת ליותר פרטי פרטים: המקום השלישי יבחר 2 מתוך הרשימה, ויזכה באפשרות לבחור ראשון (ברגע שהזוכה יראה שהוא זכה במקום השלישי כשאפרסם את התשובות ואת המנצחים, שישלח לי הודעה פרטית עם הקשר שהוא רוצה. את רשימת הקשרים תוכלו למצוא כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1144&msgid=45617961. במידה ומי שניצח במקום השלישי בחר במישהו שכבר נכנס לרשימה של ה-8 כי קיבל 2 נורות, אשלח לו הודעה בחזרה ואבקש ממנו לכתוב מישהו חדש). המקום השני יבחר 5 מתוך הרשימה (ברגע שהמקום השלישי יסיים לבחור, אשלח למי שניצח במקום השני מסר). והמקום הראשון, אותו פרס בדיוק - ההצבעה שלו בגמר הגדול (של החוליה החלשה 2) תיחשב לשלושה קולות שלמים! כמובן, כמו שהחידון הקודם היה על דמויות, כאן תוכלו למצוא את אותו חידון בדיוק - רק על שחקנים. עשיתי שינוי קטן, והורדתי את השלב עם השמות המבולבלים, כי ראיתי שזה היה ממש קשה, אבל במקום זה, סיבוב ה"נכון/לא נכון" תופס הרבה יותר משקל בחידון. אז, אל תשכחו לשלוח במסר בלבד. הפעם, במידה שתפרסמו את זה כאן ולא במסר, אז גם אם אחרי זה תשלחו במסר - כבר לא אחשיב את זה. שיהיה מאוד ברור, מסר, או כלום. חלק א' – שאלות אמריקאיות: (10 נק' לכל שאלה, סה"כ 30) מבין ארבעת האפשרויות, מהי התשובה הנכונה? 1. קלי רוואן הופיעה בתפקיד אורח בשנת 1990 בסדרה... א. Growing Pains (כאבים גודלים) ב. Dallas (דאלאס) ג. Adrift (אדריפט) ד. The Gate (השער) 2. באיזה מן הסרטים הבאים רוסלינד צ'או שמגלמת את ד"ר קים לא השתתפה? א. Glory Days (ימי התהילה) ב. Witch me luck (כשפי לי מזל) ג. Freaky Friday (שישי הפוך) ד. The Joy Luck Club (המועדון של ג'וי לאק) 3. בשנת 2004, כריס קארמק השתתף בסרט "Power Of Yoga" (כוח היוגה). את מי הוא גילם? א. את טוד ב. את שון ג. את עצמו ד. אף אחת מהתשובות אינה נכונה חלק ב' – מי אני? (10 נק' לכל שאלה, סה"כ 30) בכל חידה ישנם שמות של 3 סדרות בהם השחקן/ית הופיע/ה. האם תוכלו לגלות מי השחקן/ית שהשתתף/ה באותם סדרות בתפקיד אורח? *שימו לב! אופן הופעת הסדרות אינו בהכרח מעיד שהשחקן/ית השתתף בסדרות באותו סדר. בנוסף לכך, השחקנים יכולים להיות גם כאלה שהשתתפו רק בתפקיד אורח בסדרה!* 1. ג'אג לשפוט את איימי קבוצת ה-איי מי אני? 2. הסניגור האגדה של טרזן אלי מקביל מי אני? 3. 24 הבית הלבן ג'אג מי אני? חלק ג' – נכון או לא נכון (5 נק' על כל שאלה, סה"כ 40) 1. כריס קארמק יודע לנגן בסקסופון וגיטרה 2. בוני סאמרוויל לא הופיעה בפרק "הגבהים" 3. שמה של אישתו של פיטר גלאגר הוא פאולינה הארוורד 4. שמה האמצעי של מישה ברטון הוא אנה 5. אפריל גרייס גילמה בסדרה בתפקיד אורח את צ'יפ סאנדרס 6. שיילן וודלי גילמה רק פעם אחת את קייטלין קופר 7. שמה של אחותה של רייצ'ל בילסון הוא רקל ג'ייד בילסון. 8. סאמירה ארמסטורנג נולדה בטוקיו, יפן סה"כ 100 נק' בחידון! בהצלחה!!!

TheCharm

New member
שלחי מה שיש לך,

הכי הרבה תשיגי מקום שני (כי בינתיים רק מישהו אחד שלח לי).

noy13pour

New member
מזה זה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

לא נראה לי אנשים אשכרה יחפשו במיליון ואחת אלף אתרים כדי לענות על החידון
ואני לא עומדת לעשות את זה...סורי

TheCharm

New member
אפשר לנחש קודם כל,

זה לא חובה לעשות את זה, זה רק בונוס. יותר טוב שלא תעשי את זה, ככה לפחות לא תפרסמי את התשובות כאן, הא? ואממ, ת'אמת, אני את כל המידע שהייתי צריך בשביל החידון מצאתי באתר אחד מעולה... חפשו אתר אחד, מצאתם את הכל.

No¥a

New member
אין לי מושג:X

אני מעדיפה שלא להשתתף בחידון. אם כבר אז רק בחלק הראשון...

למעלה