החוליה החלשה 2 - סיבוב 2

TheCharm

New member
החוליה החלשה 2 - סיבוב 2

תזכורת לInFecTeD LOVER! בשלב זה הצבעתך תיחשב ל-2 קולות!!! בזחילה, ללא כל ספק, הגענו כבר לסיבוב השני. עם 2 קולות בלבד (נו, טוב, ככה זה בהתחלה) אנו נפרדים מדפני אשברוק, הלו היא - דון אטווד! בנג'מין מקנזי (ריאן אטווד) אדם ברודי (סת' כהן) מישה ברטון (מריסה קופר) פיטר גלאגר (סנדי כהן) קלי רואן (קירסטן כהן) רייצ'ל בילסון (סאמר רוברטס) מלינדה קלארק (ג'ולי קופר) טייט דונובאן (ג'ימי קופר) כריס קארמק (לוק ווארד) פול וואסילוסקי (דוני) סאמירה ארמסטרונג (אנה סטרן) בוני סאמרוויל (רייצ'ל הופמן) אלאן דייל (קיילב ניקול) ניקול הילטץ (גבריאל) מי יהיה הבא? ה
של כל אחד מכם - הוא זה שיקבע!

TheCharm

New member
2 דברים. וכולם, כדאי להיכנס

קודם כל, כמו שכבר אמרתי בסיבוב הקודם למישהי - אנחנו לא מצביעים נגד דמויות. אנחנו מצביעים נגד שחקנים. את כתבת שם של דמות, לכן אני לא מקבל את ההצבעה. תתחילו לזכור את זה, כי בסביבות סיבוב 6 (כל סיבוב שיהיה, אני אודיע כשזה יקרה) - מי שיכתוב את שם הדמות, הצבעתו לא תתקבל והוא גם לא יוכל להצביע בסיבוב שאחרי. כלומר, הוא יוכל להצביע, אני פשוט לא אסתכל. [זה היה החלק שכולכם צריכים לדעת] ובקשר לדוני - דוני זה זה שהעסיק את ריאן במסעדה של הסרטנים, ואז ירה בלוק.

טוב טוב למה לכעוס ../images/Emo3.gif

פשוט לא ראיתי את ההודעה הראשונה שהסברת את הכללים.
אז ההצבעה שלי היא : אלאן דייל

SaMaRa 18

New member
סאמירה ארמסטרונג ../images/Emo128.gif

תועף היא...והדמות שלה לאלתר! חחח...

MRSHIVER

New member
למההה

אני דווקא אוהב את אנה היא חמודה הרבה יותר מהמפלצת הזאת בעלת שם העונה הקיצית

SaMaRa 18

New member
לאידעת..היא מעצבנת קצת...

וסאמר פשוט שולטת ! אני בטוחה שככל שהסדרה תתקדם יגלו שהיא לא פקצה..

MRSHIVER

New member
חחחח סאמר חמודה מבפנים

אבל בנתיים היא לא מספיק בוגרת מעניין אם הוא יבחר בה.. ניראלי שכן כי הוא מאוהב בה כבר מלא שנים חוצמזה אנה שטוחה.. חחח סתם היא ממש יפה!! וסאמר לדעתי פחות! אולי זה עניין של טעם..

TheCharm

New member
אני מבקש

לא להיכנס לעניין הדמויות. יצאנו מזה, אם רציתם לדבר על זה היה לכם מקום בעונה הראשונה. עכשיו אנחנו על השחקנים. השחקנים בתור עצמם, השחקנים בתור איך שהם משחקים את הדמות שלהם והשחקנים בתור שחקנים בכלל - כל סרט או סדרה אחרת שראיתם אותם. קיי?

JoHnYmYsTeR

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifג'וני כנס לפה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לפי דעתי תעשה חוק חדש שבשרשור של החוליה החלשה התגובות היחידות יהיו איקסים,בלי דעות אישיות ובלי כלום.

TheCharm

New member
לא איכפת לי שיהיו דעות אישיות

כל עוד הם על השחקנים ולא על הדמויות.

MRSHIVER

New member
אררר איזה רצח אופיייי

אתה עושה לאנשים האלה!! אבלל למההה!! אי אפשר להצביע נגד השחקנים כולם מעולים אחד אחד בלי דופי! הדבר היחיד שאני יכול להגיד זה שג'ולי משחקת נורא טוב את הרשעית אז היא בטח רשעית במציאות חהחה איזה רשע אני לאא דיי לא יפה, אני אומר לעצמי, מי משחק פחות טוב מהשאר? נחשוב נחשוב נחשוב... אררר אין!! ד"א את השחקנים הבאים עוד לא ראיתי בסדרה, אם כן תרענן את זכרוני בבקשה ואז זה בטח אחד מהם: כריס קארמק (לוק ווארד) פול וואסילוסקי (דוני) ניקול הילטץ (גבריאל) טנקס

T a l14

New member
גבריאל היא החברה הצעירה של קיילב

ודוני היה מי שעבד עם ראיין במסעדה...

TheCharm

New member
כולם מעולים, נכון

אבל רק אחד יכול להיות החוליה החזקה... לוק ווארד - החבר של מריסה בתחילת הסדרה, זה שנורה על ידי דוני, בגד במריסה עם הולי... כרגע הוא ומריסה לא ביחד. דוני - דמות אורחת לפרק אחד, הוא העסיק את ריאן במסעדת הסרטנים וירה בלוק במסיבה אחת. גבריאל - החברה הצעירה של קיילב (אבא של קירסטן). היא בגדה בו עם ריאן. בפעם הבאה שיש לך שאלה על דמויות, פתחנושא חדש - אני ממש לא רוצה לדון בעונה של שחקנים על דמויות...

MRSHIVER

New member
אוקי אז X על השחקנית של גבריאל

היא לא היתה ברמה של שאר הקאסט..!!!

למעלה