החוליה החלשה 2 - סיבוב 6

TheCharm

New member
החוליה החלשה 2 - סיבוב 6

טוב, אין ספק שאנחנו כבר ממש כמו בעונה הראשונה. לא פחות מ-6 מצביעים. וכעת, עם תיקו צמוד עד הסוף - מי שמודח הפעם הוא כריס קארמק, לוק המניאק. הוא עשה את זה עם 5 קולות נגדו!!! אתה החוליה החלשה, שלוםםם. בסיבוב הזה, אתם יכולים להגיד ברוך הבא לשני דברים. קודם כל, החל מעתה החוק החדש יחל להיות מייושם - מי שיכתוב את שם הדמות במקום שם השחקן, הצבעתו כאילו שהוא הצביע למישהו שלא קיים, והיא לא תיחשב. הוא לא יוכל להצביע בשלב הזה, וגם לא בזה שאחריו. לא נראה לי שזה יקרה, אבל בכל מקרה- לידע הכללי שלכם. ועוד משהו, הרבה יותר מגניב - כעת נכנסתם באופן רשמי לאיזור הטוויסטים וההפתעות. בעונה הקודמת זה התחיל הרבה, הרבה אחרי, ועכשיו זה מתחיל כבר בסיבוב 6. למען האמת, זה התחיל מהרגע של הסיבוב הכפול, ואם זה לא נחשב (כי זה באמת לא יותר מידי הפתעה, זה כן היה בסיבוב הקודם וזה כן משהו נורמלי בסך הכל), אז זה התחיל מכך שמישהו חדש התווסף לרשימה כבר לאחר תחילת המשחק - זו, כמובן, היא נאבי ראוואט, משחקת את ת'רזה. אבל עכשיו, זה הרבה יותר משני הדברים המינורים האלה. כמו שהובטח כבר בסיבוב הקודם, במשחק זה לא יהיה רק סיבוב חסינות אחד לקראת הסוף (ולידע הכללי שלכם - גם לא יהיה סיבוב הצלה אחד). אם לא הבנתם את הרמז, אז כן - אתם עומדים מול סיבוב חסינות. אבל, הסיבוב לא יחסן את השחקנים מפני הסיבוב השביעי, אלא מפני הסיבוב השמיני. ברגע שתגלו מהו הסיבוב השביעי, תגלו מדוע אני עושה זאת. בינתיים, כל מה שאתם צריכים לדעת זה שהחסינות שאחד השחקנים יקבל תפעל אך ורק בסיבוב השמיני. בנג'מין מקנזי (ריאן אטווד) אדם ברודי (סת' כהן) מישה ברטון (מריסה קופר) פיטר גלאגר (סנדי כהן) קלי רואן (קירסטן כהן) רייצ'ל בילסון (סאמר רוברטס) מלינדה קלארק (ג'ולי קופר) טייט דונובאן (ג'ימי קופר) בוני סאמרוויל (רייצ'ל הופמן) נאבי ראוואט (ת'רזה) מי מהם יקבל את החסינות בסיבוב השמיני? אתם תקבעו. שימו לב! הפעם חובה לשים את הסמל המתאים. לא לשים
, כי את זה שמים כשמדיחים. לא לשים
, כי את זה שמים כשמחזירים מישהו. לא לשים כלום - כי זה, כמו ה
וה-
, יחשב לכך שלא הצבעתם. זה פשוט חשוב לשים את הסימן המתאים. ומהו, לאלה שלא זוכרים? הסימן הוא
.

T a l14

New member
רייצ'ל בילסון../images/Emo101.gif

*לא אוכלת תפוזים ונהנית להיות שוב הראשונה שעונה*

T a l14

New member
אה...ולוק הוא לא מאניאק../images/Emo58.gif

הוא חרמן על מבוגרות, שר ומנגן בגיטרה והוא חמוד!!!!

IDOffryn

New member
די ברור שיראו את לוק

הוא בכתוביות פתיחה. ואם הוא מניאק או לא אתה כבר תחליט לבד

T a l14

New member
או שזה פשוט דעתי...

ואני מחבבת את לוק אף על פי שהוא בגד במריסה, ולדעתי הוא לא מאניאק.

לדעתי

הוא סתם זבל חרמן. אם הוא באמת היה אוהב אותה הוא היה יכול להחזיק את עצמו מלקפוץ על כל אחת שהוא רואה. וזה לא כאילו מריסה לא נתנה לו!

די לפנטיות עם הספוילרים !!

כאילו, זה כבר מוגזם...!!!! מילא היא באמת היתה כותבת משהו שעלול להרוס לך אבל באמת..... מה היא כתבה ? שלוק מניאק ?? וואלה, אתה רוצה להגיד לי שלא ידעת את זה עד עכשיו !!

TheCharm

New member
קודם כל,

היא כתבה שלוק לא מניאק. ואממ, כן, זה באמת מוגזם. אין שם שום ספוילר, רק דעה.

JoHnYmYsTeR

New member
../images/Emo101.gifאדם ברודי

אני חייב לו עוד מהעונה הקודמת של החוליה החלשה שרציתי להעיף אותו לכל הרוחות

TheCharm

New member
קדימה, שברו את השיוויון

אחרת נתקענו... למה בסיבוב חסינות אין שובר שיוויון.

למעלה