החוליה החלשה 2 סיבוב 6

רועי123456

New member
החוליה החלשה 2 סיבוב 6

הסרט שהעפתם סיבוב קודם הוא
פרויקט המכשפה מבלייר
פרויקט המכשפה מבלייר
יוצא מהמשחק פרויקט המכשפה מבלייר אתה החוליה החלשה שלום הסרטים שנשארו הם: קיוב סיוט ברחוב אלם המנסרים מטקסס זהות האויב שבפנים הנוסע השמיני נגד הטורף מלחמת האופל מין מסוכן פניה לא נכונה פולטרגייסט אתם צריכים לכתוב את שם הסרט ולסמן
תזכרו אתם מצביעים לסרט שאתם רוצים להעיף

intengo

New member
../images/Emo128.gif הנוסע השמיני נגד הטורף

אחד הסרטים הכי דבילים שנוצרו אי פעם.

BloodyKnife

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gifהאויב שבפנים../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif -להעיף-

האויב שבפנים היה סרט גרוע לא אימה ולא מתח לדעתי היו צריכים להעיף אותו כבר מי שבאמת מבין בסרטים שיבוא להצביע נגד האויב שבפנים

milkshakit

New member
../images/Emo55.gif זאת דעתך בלבד

יש מלא אנשים שחושבים שזה סרט יפה מאוד, ואני ביניהם.. וחוץ מזה, אנשים צריכים להצביע לפי ההחלטה שלהם, לא מה שיגידו להם..

BloodyKnife

New member
זאת דעתי

עשו את זה על משחק המחשב רסידנט איוול ואיזה סרט אימה זה...וואו בחורה עם חזה גדול וחצאית מיני הולכת להילחם בזומבים...אמאאאא איזה פחד עובדה שהסרט לא הצליח ואת השני עדיין לא ראיתי זאת דעתי על הסרט הזה --תירשום פה מה אתה חושב על הסרט ותביא המלצה--

milkshakit

New member
../images/Emo55.gif לא הבנתי ת'קטע הזה

--תירשום פה מה אתה חושב על הסרט ותביא המלצה-- ?

BloodyKnife

New member
פשוט מאוד

הסכמתי איתך שזה פשוט הדעה שלך וסתם ביקשתי שאם כבר אהבתה אותו אז תגיד מה אהבתה

milkshakit

New member
../images/Emo55.gif ממ..

תודה שהסכמת איתי קודם כל.. שנית כל, זה אהבת* אם כבר (מצטערת הייתי חייבת לתקן) ושלישית כל, אני בת. מילקשייקית זה לא כינוי של בן.. ועכשיו בקשר לסרט : קודם כל שחקן נורא אהוב עליי משחק שם ( אריק מביוס - מאט), אהבתי את הדרכים שהאנשים מתו.. אהבתי את הסוף.. וזה לא בדיוק כמו שתיארת.. בסדר היא לבשה חצאית מיני אבל לדעתי זה אחלה כששמים גיבורה במקום גיבור.. במקום כל הסרטים שהגיבור הראשי הוא גבר.. חוץ מזה הסרט היה מותח, קצת מפחיד (אותי לפחות זה קצת הפחיד). פשוט נמשכתי אליו.. השני ממש איכזב אותי כי הוא היה סתם.. פשוט סתם.. אז אני לא ממש ממליצה לך לראות אותו, אבל תראי בכל זאת ותחליטי בעצמך

למעלה