החוליה החלשה 2: שחקני הOC- ההסבר

TheCharm

New member
החוליה החלשה 2: שחקני הOC- ההסבר

אני מקווה שאתם זוכרים את העונה הקודמת... בכל זאת, עברו בקושי 3 ימים מאז שהגיעו התוצאות וסנדי כהן הוכתר להיות החוליה החזקה של דמויות הOC. ההצלחה הייתה כ"כ גדולה, עד שאין ברירה אחרת חוץ מ- עונה נוספת... אבל רגע, על מה זה יהיה? שוב דמויות? נופ! הפעם, מה שעומד מאחורי הדמויות. כן, השחקנים! 15 שחקנים, כשחמש מתוכם, אגב, הם שחקנים אורחים שanabulbul בחרה, יעמדו מידי יום לפניכם, מוצגים לראווה וחוששים- מי מהם תהיה הפעם החוליה החלשה? אבל עונה חדשה זאת כ"כ לא עונה חדשה, והחוליה החלשה של הOC זה כ"כ לא החוליה החלשה של הOC, אם אין בזה הפתעות וטוויסטים.... אז כמו בעונה הראשונה, ואפילו יותר- הפתעות ומהפכים ירוצו כאן כל הזמן. ומחוץ לעניין ההפתעות והטוויסטים והמהפכים, אסור לשכוח, שעונה חדשה לא באמת חדשה עם אין בה חידושים. אז מה יהיה לנו חדש, וגם מוכר קצת, בעונה הזאת? קודם כל... הסיבובים המיוחדים מהעונה הראשונה חוזרים, והפעם - במקום 6 סוגי סיבובים... 8! 1. סיבוב הדחה: סיבוב רגיל, מדיחים מישהו אחד, נו.. אתם יודעים. כמה סיבובים כאלה יהיו? - כל מה שהוא לא אחד מהסיבובים האחרים, יהיה סיבוב הדחה. מספר מדויק אין. 2. סיבוב כפול: מה שנראה בתור סיבוב הדחה רגיל, הופך ברגע התוצאות לסיבוב כפול- מאחורי גבכם, ללא שתדעו, הסיבוב הוא בעצם סיבוב כפול ומכופל, בו השניים, ולא האחד, שקיבלו את מספר ההצבעות נגדם הגבוה ביותר, יועפו... ולא אחד! כמה סיבובים כאלה יהיו? 5! 3. סיבוב החסינות: בסיבוב זה, אתם תבחרו להגן על מישהו ולמנוע את הדחתו בסיבוב לאחר מכן... כמה סיבובים כאלה יהיו? 2! 4. סיבוב הצלה: בסיבוב זה, תחזירו למשחק מישהו שכבר הדחתם... כמה סיבובים כאלה יהיו? 2! 5. סיבוב שיוויון: במידה וישנו תיקו בין 2 שחקנים במהלך המשחק, סיבוב נוסף יקבע מי יהיה המודח. עד כה, במשחק הקודם, מה שקבע הוא בעצם 'חצי' סיבוב, בו ניתנו השניים (לא הגענו לתיקו בין שלושה) לבחירה, ורק שלושת המצביעים הראשונים שהצביעו היו אלה שבעצם גרמו לקביעה... אז, אתם יכולים לשכוח מהדרך הזאת. לפניכם, אחד מהחידושים בעונה: במידה ונגיע למצב של שיוויון, בסיבוב שישבור את השיוויון לא נעמיד לפניכם את אלה שהתיקו נמצא בינהם והשלושה הראשונים שיצביעו יקבעו... הפעם, נעמיד את כל הרשימה מולכם - חוץ מאלה שנכנסו לתיקו! וכולם יוכלו להצביע. כמה סיבובים כאלה יהיו? אולי 0, אולי 10. תלוי, כמה שיוויונות יהיו... 6. חדש! הסיבוב האהוב: בסיבוב החדש הזה, אתם לא תדיחו אף אחד... אולי. בסיבוב הזה תינתן לפניכם הרשימה של כל מי שעודנו נמצא במשחק. לעיתים הם יתחלקו לזוגות, לשלשות, וכו'... אתם תבחרו את האהובים. אה, אתם בטח חושבים שזה כמו בעונה הקודמת, כשחילקנו אותם לזוגות והזוג האהוב שנבחר היה סת' וסאמר שבעקבות זאת הודח, נכון? אז זהו- שלא! ממש לא! כדי לכם להצביע בשיא הכנות, כי בעצם- אתם לא יכולים להיות בטוחים לאן זה יוביל. אולי זה יוביל לדבר חיובי וטוב, כלומר חסינות למי שנבחר או כל דבר אחר... וכן, זה גם יכול להיות משהו שלילי ורע, כמו למשל - הדחה... כמה סיבובים כאלה יהיו? 2. 7. חדש! סיבוב של שעה! בטח חושבים לעצמכם מה אני סח, הא? אז ככה - ברגע שנגיע לפיינל פייב (החמישיה האחרונים), יגיע הסיבוב הזה. ומה זה בדיוק? אז ככה- כמה סיבובים לפני הסיבוב הזה, אני אבקש ממישהו שיהיה עוזר הכבוד שלי בסיבוב זה בלבד, ואליו אני אשלח רשימה של 5 שעות ביממה. (כלומר, לדוגמא 21:20). מי שיצביע את הצבעתו הכי קרוב לשעה זו, הצבעתו תיחשב... כלומר, סה"כ 5 הצבעות ייחשבו... את הרשימה כמובן אני אשלח לו לפני תחילת הסיבוב. ורגע, מה יקרה אם יש תיקו? או.. תיקו- אין בעיה! שני אלה שנמצאים בתיקו יועפו. יחדיו... כמה סיבובים כאלה יהיו? 1, בודד ויחיד. 8. סיבוב הגמר הסיבוב האחרון, בו ישארו 2 דמויות. בסיבוב זה, על מנת לשמור על חשאיות, תצטרכו להצביע במסר בלבד, בדיוק כמו בגמר של העונה הראשונה... עוד כבר תדעו בהמשך. תזכורות! *בסיבוב השני, InFecTeD LOVER תצביע נגד מישהו - והצבעתה תיחשב לשתי הצבעות. זאת בעקבות זכייתה במקום השני בחידון העונה הראשונה של החוליה החלשה של הOC. *כעיקרון, זה לא הכרחי וחשוב, אבל רצוי להוסיף ליד השם של מי שתרצו להדיח את סימן ה
. במידה ומדובר בסיבוב חסינות, שמים את השמים
, ואם זה סיבוב הצלה - שמים את ה
. במידה ויהיו סמיילים מתאימים לסיבובים אחרים, תדעו על כך. *לעולם, אבל לעולם - לא מצביעים בעד מישהו, אלא אם כן זה סיבוב חסינות או הצלה. אבל בכל סיבוב רגיל, מצביעים אך ורק נגד החוליה החלשה, ולא כותבים את מי הייתם רוצים שיהיה החוליה החזקה. *כמובן, גם הפעם הסיבוב הלפני אחרון יהיה סיבוב החידון כמו בעונה הקודמת. הפעם, בהתאם לעונה החדשה, יהיו השאלות על השחקנים ולא על הדמויות... שאלות נוספות? משהו לא מובן? רוצים לברר דבר כלשהו? שילחו מסר או הגיבו לכאן! תהנו!!!

למעלה