החוליה החלשה 2 !! Morning View סיבוב שישי!

itzikch

New member
החוליה החלשה 2 !! Morning View סיבוב שישי!

תוצאות: ===== Just a Phase 2 Circles 5 Mexico 3 11 AM 2 ב-י-ז-י-ו-ן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Circles עפו =\ פויהההההההההההה בגלל הביזיון בסיבוב הזה צריכים לבחור 2 שירים !!! אם יהיה תיקו בין 2 השירים האחרונים אז נעיף שיר אחד דוגמא: just a phase 6 mexico 2 NTKY 2 אז רק just a phase יעוף !!! השירים: Nice to Know You Wish You Were Here Just a Phase 11am Mexico Warning

L A D Y B U G 2

New member
נו באמת!!!

זה דעות של אנשים כמו שאמרתי כבר בתחרות הקודמת... כל אחד ומה שהוא אוהב יותר/פחות... תצביעי

o pie

New member
כנ"ל

(למרות שאחרי aqueous transmission ואחרי under my umbrella, העובדה שמעדיפים פה את מקסיקו על סירקלס ממש לא מפליאה אותי.)

Rock Bottom

New member
WYWH

לא אחד מהאהובים עליי בכלל, ואני לא מפחד ממכם~! (אה, ד"א, חזרתי מאבט"ש של שבועיים באיזה חור אחרי ירושלים, היה סיוט, אבל טוב להיות בבית.. קראתי בפורום פה ושם דרך האינטרנט הסלולרי, התגעגעתי
).

itzikch

New member
Mexico ו 11AM !!!!!!!!!

אחרי 2 השירים האלה שיעופו זה יהיה כבר קשה ביותר !!!

noGz

New member
11am ו- mexico.

ובזמני החופשי אני חורשת על הדיסק הזה והוא הטוב שבטובים. ולכל המתנגדים לתחרות הזאת- אנא זכרו שאתם חופשיים לשמוע איזה שיר שאתם רוצים ובכל זמן, וכששיר נופל מהתחרות זה לא אומר שמבחינה חוקית(אגב סיימתי אזרחות לנצחי עד!!!) אסור להשמיע אותו לעולם. קחו את העניין בקלות.

למעלה