החוליה החלשה 2

הוד11

New member
החוליה החלשה 2

אחרי סיבוב ראשון לא מזהיר בלשון המעטה עם מיעוט מצביעים אנו עוברים לסיבוב השני שלנו אחרי שהשיר מהשמיים עף יושבים בבית קפה כמו לפני עשרים שנה הקניון החדש מי שליבו ואת ואת ואת להתנקם אילו היית עדיף ללכת עכשיו אל תשכח מאיפה באת ולאן אתה הולך צ'יק צ'יקו צ'אק תזרח

הוד11

New member
בחירה קשה

דיסק חלש יחסית שלהם ואני מתלבט איזה שיר להוציא (יש מועדים רבים וראויים) אני אבחר בעדיף ללכת עכשיו
באמת עדיף שיילך

sunshiner

New member
זה אולי דיסק חלש יחסית

אבל לא כמו שעשו ממנו. לא חסרים בו גם שירים ממש חזקים. אני גם לא מת על עדיף ללכת עכשיו אבל אני בוחר להוציא את להתנקם

הוד11

New member
דווקא להתנקם שיר יפה

ואכן גם בדיסק הזה יש כמה שירים שבקלות נכנסים לקלסיקה של טיפקס והיי יושבים בבית קפה הוא אולי השיר הכי מוכר ומצליח שלהם

אני עם מתן, צריך להוציא את השיר

להתנקם
אולי הוד בענייך השיר יפה אבל אני ממש לא אוהבת את הנקמה, כמו שאומר בשיר "איזה האמיץ הכובש את יצרו, לא כמו הפחדן, שעושה רק צרות" זה המשפט אחד הטובים בשיר, אבל עדיין השיר על נקמה, ואני אישית הכי לא מחוברת לשיר הזה. לא רוצה שאף שיר יצא, אבל סתם למען המשחק נשחק, לא שזה משנה משהו, כי השירים לא יוצאים באמת, אולי רק אפשר להבין מה באמת צריך לעשות בשביל לשנות (את עצמנו כמובן) כן כן כבר הבנתם שכזו אני
, אוהבת לנתח דברים וכאלה

טיפקסית

New member
../images/Emo128.gif בצער רב צ'יק צ'יקו צ'אק

[למרות שקיבלתי ת'סינגל-תקנאו!!] לא יודעת,משהו בשיר הזה קצת מפוספס אצלי,לא ממש ברורה לי המטרה,מבחינתי הוא קצת לא יודעת אם להגדיר תקוע,קצת קשה להבין אותו צר לי צ'יק צ'יקו צ'אק יוצא החוצה

אני ממש אוהבת את הדרך שאת

מסבירה למה הוא צריך לצאת, לעוף מפה. דווקא שיר יפה יש בו את הקטע "אין לה סבלנות,לדבר איתי בעולם המציאותי" נו אבל איך אני מתערבת לך?
סתם דעתי בעניין אה!

sunshiner

New member
עידו, הפתעת אותי- ובגדול!

זה אחד השירים היפים באלבום ואולי אפילו היפה שבו. אני המום מעצמך!

הוד11

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לא שיר מהיפים בדיסק

למה ככה אני חושבת אחד היפים,

אני אביא לכם בקטעים מהשירים זה יהיה מאאאגגגגננניבבבב (נו טוב לדעתי
חח) אז יש את הקטע "לפעמים את מוכרת, את לא נעצרת לפעמיים את חוזרת. ואת ואת ואת פתאום נותת בי מבט, והעולם כולו נושר לבד..." וכמו שמתן אמר
להוציא שיר כזה יפה??? אחחחחחחחח אחד השירים, נו טוב אבל כול אחד והטעם שלו. אבל לא ניראה לי שהוא הולך לצאת כי... "ואת ואת ואת, את עוד איתי אבל כמעט, והעולם כולו נדלק באש,פתאום כמו עכשיו"
טוב אני חייבת לשתף אותכם גם על הדרך במשהו, היו כמה ימים שבקושי הגבתי, אבל הנה חזרתי מלאתי מצברים מוכנים להמראה
חחח נו מה כבר הכרתם את הבדיחות הלא כול כך מצחיקות שלי, חחחח
יאלללה אז ערב טוב בנתיים

למעלה