החוליה החלשה 3 - סיבוב 14

TheCharm

New member
החוליה החלשה 3 - סיבוב 14

שום מהפך אין באופק, לכן הסיבוב עולה כבר עכשיו... האם המשחק ימשיך להיות צפוי כל כך? הראשונים שמודחים מאז סיבוב ההצלה, וגם המודחים ה-11 במשחק כולו, הם ריאן וגבריאל עם 4
ים נגדם.... אגב, אנשים, איפה אתם?! סך הכל 6 הצבעות?! לא ייתכן! בכל מקרה, נחזור לעניין הצפוי - מתוך החמישה שהוחזרו למשחק, ריאן וגבריאל היו הראשונים להיות מודחים (השניים להיות מודחים במשחק כולו, אבל הראשונים להיות מודחים מבין קבוצת החוזרים). אז האם תמשיכו להצביע ככה ולהעיף אותם באותו סדר שעפו בפעם הראשונה שהיו? נו, באמת! תהיו קצת לא צפויים!!! ואם אתם תהיו צפויים, אז אני זה שאצטרך להיות לא צפוי... ואתם לא רוצים שזה יקרה! בכל מקרה, כעת אתם עומדים בפני סיבוב של שעה! למי שלא זוכר או לא היה בעונה הקודמת, סיבוב של שעה הוא סיבוב בו רק 3 הצבעות נחשבות. איזה הצבעות? ההצבעות שהכי קרובות לשעות שאני אומר. אבל רגע, אני אומר אותן כאן, בהודעה זו?! אז מה הקטע?! לא, אני לא אומר בהודעה זו. גולש כלשהו מהפורום, שישמור על אנונימיות עד לסיבוב הבא, ממש עכשיו מקבל את רשימת השעות, והוא בעצם יהיה אך ורק העד לכך שאלה השעות ושאני לא מרמה לטובת מישהו. אתם, בינתיים, לא ממש מושפעים מזה. אתם מצביעים כרגיל, אבל אתם יודעים שיכול להיות שההצבעה שלכם לא תיספר! אז, אם יש לכם שאלות כמובן שאתם יכולים לשאול, ו... הצבעה נעימה! ריאן ומריסה סת' וסאמר משפחת כהן סאמר ומריסה סנדי וקירסטן ריאן ות'רזה סת' ואנה ריאן ולוק מריסה ולוק מה יהיו שלושת ההצבעות הנבחרות? האם כמו בעונה הקודמת ניתקל בתיקו? אתם פשוט תצביעו כרגיל עם
, ואת השאר תגלו כבר בסיבוב הבא...

noy13pour

New member
סת' ואנה../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

מה היא חזרה {אנה} עכשיו..........

למעלה