החוליה החלשה 3: קשרי הOC

TheCharm

New member
החוליה החלשה 3: קשרי הOC

כרגע נגמרה העונה השנייה, וכבר הגיעה השלישית. את המתמודדים שלה, אתם בעצם יודעים בעקבות סיבוב "קדם החוליה החלשה 3"... אך, אתם באמת יודעים רק 8 מהם - ומיהם השבע האחרים, אותם אני בחרתי ממש עכשיו? תכף תגלו. אז, העונה החדשה תהיה גדולה מתמיד. כשאני אומר גדולה, אני בהחלט מתכוון לכך... אמנם מספר הסיבובים יישמר בסוד עד לקראת הסוף, כמו בעונות הקודמות, אך כבר עכשיו אני יכול לומר לכם שבעונה יהיו יותר מ-30 סיבובים. כל הסיבובים שהיו בסיבוב הקודם? הפעם יהיו יותר. סיבובים חדשים? יש. שאלון? למרות הכישלון מהעונה הקודמת, גם יהיה. וכרגיל, 15 מתמודדים שיעשו הכל כדי להגיע לגמר. העונה השלישית, אם עוד לא הבנתם, תהיה בנושא קשרים. קשרי ידידות, קשרי אהבה, קשרי משפחה. כמו בכל עונה קודמת, אתם מצביעים על מנת לסלק את מי שלא הייתם רוצים שישאר. רצוי להוסיף
ליד שם אותו אחד שתצביעו לסלק. בסיבוב השני הצטרפו המון אנשים חדשים לפורום, אז אם עכשיו אתם רוצים להתחיל לשחק - אין צורך בהרשמה, פשוט באים משחקים וזהו. לפני שנעבור לרשימת הסיבובים, רצוי להזכיר: מכיוון שעונה זאת היא בנושא "קשרים", אתם תדונו בהודעות שלה אך ורק על הקשרים. לא על השחקנים ולא על הדמויות. אם בהצבעה שלכם תכתבו רק מישהו אחד מהקשר, ההצבעה לא תיחשב. חשוב לומר, שהקשרים לא עושים את העונה לכאילו עונה בזוגות. אלה קשרים מן הסדרה, ואתם מצביעים על "הקשר החזק" ו"הקשר החלש". ולא "הדמות מתוך הקשר החזק" ו"הדמות מתוך הקשר החלש". בבקשה. אגב, תשימו לב שהפעם יהיו דיי הרבה סיבובים רגילים (לא, זה לא אומר שלא יהיו הפתעות. יהיו, ובשפע!) וובכן, כעת נעבור לרשימת הסיבובים. רוב הסיבובים כבר הופיעו בעונות הקודמות, אך הפעם הם יופיעו יותר פעמים במשחק. רצוי לקרוא את הכל, כי אני לא אסביר מה מהות הסיבוב כשהוא יגיע. ישנם 10 סוגי סיבובים: 1. סיבוב הדחה רגיל - סיבוב רגיל. רשימת אלה שנמצאים עדיין במשחק. כל אחד בוחר את מי שלא רוצה שימשיך במשחק, כותב בתגובה את שמו ורצוי להוסיף
. מי שמקבל את מספר ה
ים הרב ביותר, מודח. כמה כאלה יהיו? לא אגיד כמה, אבל כעיקרון - כל סיבוב שהוא לא סיבוב מיוחד, הוא סיבוב הדחה רגיל. ובכל זאת, אין יותר מידי סיבובי הדחה רגילים... בעונה זו יש יותר מתמיד, אני חושב, אבל יש יותר סיבובים מיוחדים. 2. סיבוב שובר שיוויון - במידה וקרה ששניים, או אפילו 3 קשרים קיבלו מספר זהה של הצבעות והוא הגבוה ביותר משל השאר, יגיע ה"חצי סיבוב", שהוא סיבוב שובר שיוויון. בדומה לעונה 2 (למרות שלא השתמשנו בזה שם, כי שובר השיוויון היחידי היה של "סיבוב של שעה", בו הכללים לא אותו דבר), גם הפעם - לא אלה שקיבלו את התיקו יעמדו לדין. הם יקבלו חסינות ב"חצי סיבוב", כלומר שכל שאר הרשימה תעמוד מול בית הדין. רק 5 ההצבעות הראשונות ייחשבו (זה שינוי מהעונות הקודמות). כמה כאלה יהיו? אי אפשר לדעת. כמה שיוויונות שיהיו, ככה סיבובים שוברי שיוויון יהיו. זה יכול להיות 0, 1, 5, אפילו 30. 3. סיבוב חסינות - בסיבוב החסינות, אתם - במקום להצמיד
, מצמידים
לשם הקשר שתרצו להגן עליו בסיבוב הבא. בסיבוב שלאחר מכן, אי אפשר להצביע לאותו אחד שנתתם לו את ה
. בד"כ, לאחר סיבוב חסינות יגיע סיבוב הדחה רגיל. כמה כאלה יהיו? בעונה הראשונה היה 1. בעונה השנייה היו 2. לכן, מין הסתם, בעונה השלישית יהיו - 3. 4. סיבוב הצלה - בסיבוב זה, במקום לתת חסינות או להדיח, מחזירים מישהו למשחק על ידי
. לעיתים קרובות, סיבובי ההצלה לא משמשים להצלת מישהו אחד. בעונה השנייה, למשל, היה סיבוב בו היה צריך לבחור 3 שיחזרו באותו הזמן. ברגע שאותו או אותם קשרים חזרו, הכל יכול להשתנות - האם זה או אלה שחזרו יודחו, כי "זה גורלם", או שמה ינצחו? כמה כאלה יהיו? בדומה לסיבוב החסינות, גם בעונה הראשונה של המשחק היה רק סיבוב הצלה 1 (שהתחלק אומנם ל-2 חלקים, אך בכל זאת נחשב לאחד). וגם בעונה השנייה היו 2 סיבובי הצלה, ממש כמו בסיבוב חסינות. וממש כמו בסיבוב החסינות, בעונה השלישית - יהיו 3 סיבובי הצלה!

TheCharm

New member
המשך

5. סיבוב כפול - סיבוב זה מתחיל כמו סיבוב הדחה רגיל, אך אם זה סיבוב כפול אז יחד עם הסיבוב הבא, כלומר עם התוצאות הבאות גם, מתגלה כי בסיבוב הקודם לא הודח 1, אלא 2. זה יכול להיות נורא מעניין, כי אם מישהו שהצביעו לו 7 פעמים הודח זה הגיוני, אבל אז גם זה שאחריו שהוא יכול להיות אפילו רק עם 2 הצבעות מודח. ההפרש עצום, ובכל זאת שניהם מודחים באותו משחק. כמה כאלה יהיו? החלטתי לא לשנות את המספר, וכמו בעונה הקודמת גם הפעם יהיו 5 סיבובים כאלה (אל תשכחו, כל סיבוב כזה שווה ל-2 סיבובים רגילים, ומסובך לשבץ את זה והכל). 6. הסיבוב האהוב - בסיבוב האהוב לא בוחרים את מי שונאים/לא-מחבבים ורוצים שיעוף, אלא בוחרים בעזרת
את הקשר האהוב. אך האם ייצא מזה טוב, או שמה רע? האם הוא יודח, יקבל חסינות? האם זה יהיה חיובי או שלילי? רק לאחר ההצבעה יתגלה מה גורלו של הסיבוב. חשוב להצביע בסיבוב זה בכנות, גם אם חושבים שהסיבוב הוא לרעה - כי אתם לא יכולים להיות בטוחים במאה אחוז שכך יהיה... ואם תבחרו במי שאתם לא מחבבים, אתם עלולים רק לעשות לו טוב. כמה כאלה יהיו? בעונה הראשונה היה 1 (אפילו שאז לא קראו לזה ככה, וזה היה סתם סיבוב הפתעה). בעונה השנייה היו 2, ובעונה שלישית יהיו 3! 7. סיבוב של שעה הסיבוב הזה החל בעונה הקודמת. בסיבוב זה, רק 3 קולות נבחרים.. איך בדיוק? פשוט מאוד - בסיבוב, או כמה סיבובים לפני הסיבוב הזה, אני מבקש מתנדבים. את המתנדב שאבחר אשלח לו הודעה פרטית, והוא בעצם לא עושה כלום חוץ מלהיות עד. בהודעה, שתישלח לפני שישלח הסיבוב לפורום, יהיו 3 שעות. אתם, בעיקרון, מצביעים כרגיל, אך השלושה הצבעות שייעשו קרוב לשלושת אותן שעות הם אלה שייספרו. כמובן, מי שמשמש כעד לא יכול להשתתף באותו סיבוב, והוא גם לא יכול לומר לאף אחד שהוא העד. כמה כאלה יהיו? 2 סיבובים של שעה. בעונה הקודמת, כזכור, היה רק אחד. 8. סיבוב השאלון - בסיבוב זה תקבלו שאלון, עליו תצטרכו לענות ואת תשובותיו לשלוח בהודעה פרטית. השאלון תמיד נעשה סיבוב לפני הגמר, מכיוון שהזוכה בו מקבל את האפשרות לשילוש הצבעותיו. אם הוא יצביע בסיבוב הגמר, הצבעתו תיחשב ל-3 קולות. כמובן שהוא לא הזוכה היחידי, וגם הזוכים במקומות השני והשלישי יזכו במשהו. אומנם בעונה הקודמת הסיבוב נחל כישלון, אך אני מניח שזה בגלל הנושא. השאלון הוא תמיד לגבי נושא העונה. אם בעונה הראשונה זה היה על דמויות, ובשנייה על שחקנים, כלומר שבעונה הזו - זה יהיה על קשרים. כמה כאלה יהיו? אך ורק 1, בסיבוב שלפני הגמר. 9. סיבוב הגמר - הסיבוב האחרון במשחק. כולם מצביעים את ה
האחרון נגד אחד מהשניים שנותרו במשחק במסר בלבד, ולבסוף, בתוצאות הגדולות, מתגלה מי הוא החוליה החלשה... ומי החזקה. כמה כאלה יהיו? לא צריך להיות יותר מידי חכם בשביל להבין שגמר יש רק 1, כלומר רק סיבוב גמר 1. חדש! 10. סיבוב הפורום זהו סיבוב שיתפוס בעיקרון 3 סיבובים במשחק. בחלק הראשון עומדת רשימה של כל אלה שהצביעו והשתתפו בעונה עד כה. הפעם, אתם צריכים להצביע על ידי
ולבחור אחד מן חברי הפורום. אסור לבחור בעצמיכם. מי שיזכה לרוב הקולות יהיה המצביע היחידי בסיבוב שלאחר מכן, ובתגובה לסיבוב בו יתפרסם מי שזכה ב"בפורום", הוא יכתוב את הצבעתו. כמה כאלה יהיו? מכיוון שזה סיבוב ניסיוני, יהיה רק 1 כזה. לפני שתעזבו את ההודעה, הנה עוד כמה פרטים: *למרות שזה הופיע ברשימת הסיבובים, הנה סיכום של כל הסמלים שצריך לשים:
= הדחה
= הצלה
= חסינות
= סיבוב אהוב
= "בפורום" **במקביל לעונה, יעלה "קדם החוליה החלשה 4", שאגב יתחלק לשלושה חלקים. פרטים נוספים על כך תקבלו ממש בקרוב, והוא יהיה אגב מאוד דומה ל"קדם החוליה החלשה 3". למרות זאת, העונה הזו ממשיכה להתקיים כרגיל. זה לא אומר שאם יש את הקדם של העונה הרביעית אין עונה שלישית. ואני מזכיר, שאם לא יהיו משתתפים בעונה השלישית, המשחק יגמר בטרם עת. ***דבר דיי חשוב - בד"כ, בעקבות מספר הסיבובים הגדול כל כך, יהיו בערך 2 סיבובים ביום ולא רק 1. לקראת סוף המשחק, יהיו אפילו יותר מ-2... לא תמיד זה יהיה כך, כמובן, אך סתם שתדעו. ****בעקבות דברים שאירעו בעונה השנייה, אני מוכרח לומר - לפני שאתם מצביעים בסיבוב כלשהו, שימו לב שלא עלה כבר סיבוב חדש. בעונה הקודמת, אנשים הצביעו לסיבובים שעבר זמנם כבר. וכעת, הגיע הזמן לחשוף את רשימת המשתתפים... לאחר ש-20 עמדו לפניכם בקדם, ו-8 זכו ל-2
ות ממכם... הנה אותם 8, יחד עם ה-7 שאני בחרתי. ריאן ות'רזה ריאן ומריסה סת' וסאמר סת' ואנה סנדי ורייצ'ל משפחת כהן סאמר ומריסה ריאן ולוק משפחת וורד משפחת ניקול ריאן וגבריאל ג'ימי וג'ולי ג'ולי וקיילב סנדי וקירסטן מריסה ולוק אני מצפה מכולכם בטח לדעת שזה סיבוב רגיל, ואני מבטיח לכם שלא יהיו הפתעות בסיבוב זה. הפתעות ממש יתחילו עוד קצת זמן, ואם אתם מחשיבים את קדם החוליה החלשה 4 להפתעה אז גם זה יעלה בקרוב. אני מזכיר, שוב, קדם החוליה החלשה 4 ו"החוליה החלשה 3" מתקיימים במקביל, אין בינהם שום קשר ממש ומצביעים לשניהם. לא מפסיקים לשחק ב"החוליה החלשה 3" בשביל להצביע ל"קדם החוליה החלשה 4", כי בלי "החוליה החלשה 3" אין "החוליה החלשה 4". הצבעה נעימה!

TheCharm

New member
אממ כן

כאילו זאתי מהפרק "החברה", החברה הצעירה של קיילב

noy13pour

New member
יש לי שאלה......

גבריאל זאת האקס של קיילב
שריאן התמזמז איתה

noy13pour

New member
לה באמת?..אני יודעת מה הקטע../images/Emo35.gif

לא ראיתי שההודעה נשלחה אז שלחתי אחרת....

למעלה