החוליה החלשה 3!!!

TheCharm

New member
החוליה החלשה 3!!!

תמשיכו להצביע לחוליה החלשה 2, כי זה עוד לא נגמר. שלא יהיו אי כוונות - הסיבובים ממשיכים כרגיל בעונה השנייה, מחוץ להודעה הזאת. אל תפסיקו להצביע רק בגלל הודעה זו, שומדבר לא נגמר אז, 2 העונות הראשונות כ"כ מצליחות - שאין ספק, מתבקשת עונה אחת נוספת. נכון, שעדיין העונה השנייה בכלל לא נגמרה, אבל כדי שלא נבזבז זמן- אני כבר פותח את ההודעה הזאת... אגב, שיהיה ברור- אם תפסיקו להצביע לחוליה החלשה 2, אתם יכולים להחשיב את העונה השלישית כמתה. אבל, רגע- אף פעם לא פתחתי מראש הודעה על עונה... אז מה עכשיו?! טוב, פשוט מאוד... אני צריך את העזרה שלכם! כמו שאתם רואים, לאט לאט אתם מתחילים להיות הרבה יותר מעורבים בדברים במשחק. אם בעונה השנייה זה ה"סיבוב של שעה", עכשיו זה שאתם תעזרו לי לבחור את הנושא!. בגלל שכבר היו דמויות, וכבר היו גם שחקנים... מה נעשה עכשיו?! אתם תציעו רעיונות, אני אגיב, ובסוף מה שיהיה הכי טוב- הוא יהיה זה שיככב בעונה השלישית (שאגב, כמובן תכיל סוגי סיבובים חדשים וטוויסטים חדשים ומגניבים)... אז- אני צריך את העזרה שלכם! תחשבו על מה שאתם יכולים, מה שנראה לכם הגיוני וגם סתם דבר שהוא אולי לא מי יודע מה הגיוני... תודה :)
 

JoHnYmYsTeR

New member
לפי דעתי..

תעשה החוליה החלשה של מקרים שקרו(מריסה מנסה להתאבד,הריב של לוק ושל ראיין בבית לדוגמא,לוק מגלה שאבא שלו הומו וכו'...) או.. פרקים.. לפי דעתי ההצעה הראשונה יותר טובה..
 

TheCharm

New member
אז ככה

מקרים שקרו, זה אני יכול באמת לעשות, אבל... לא יודע. זה לא מי יודע מה הגיוני. בקשר לפרקים, זה יותר טוב, אבל אין מספיק מתמודדים. כאילו, כמה פרקים יהיו, לא יותר מ-13, בטוח, זה מקצר את המשחק ב-ה-מ-ו-ן.
 

POISEN G

New member
פיתוח מצויין של רעיון הפרקים

אפשר שתחכה עד פרק 14 שזה בערך חצי עונה... ואז בסוף העונה תעשה כבר את החוליה החלשה 4 שיהיה מפרקים 15 - 27, ואז הפרק מהעונה השלישית יתמודד נגד זה מהעונה הרביעית, וזהו ייבחר רק פרק אחד מכל העונה
 

TheCharm

New member
הקטע הוא ש

עונה לא לוקחת כל כך הרבה שבועות... כאילו 12 שבועות. תוך חודש ככה זה נגמר. אז מבחינה כזאת זה לא אפשרי. הרעיון נחמד סה"כ, אבל זה לא אפשרי מבחינה כזאת. ואין טעם לחכות עד שהעונה תיגמר, כי אז ה'טינג' יחלוף וזה כבר לא יהיה זה...
 

POISEN G

New member
"קשרי משפחה"

לא חשבתי ממש על הרעיון אבל שהוא יהיה כאילו על "קשרי משפחה" חחחח כמו שם הפרק 207 אולי זה יכול להיות בסגנון קצת שונה לא בהכרח החוליה החלשה אפשר משחק חדש, או החוליה החלשה - הדור הבא אני אנסה לפתח את הרעיון... ואולי זוגות בסדרה גם אפשר, הבעיה היא שאין כל כך הרבה וכל יומיים זה משתנה בסדרה - נפרדים....... נוצרים זוגות...... ואולי זה מה שטוב, המשחק יהיה במקביל לסדרה, והדברים בו ישתנו עקב מה שקורה בסדרה
 

TheCharm

New member
אממ

אז ככה -את הקטע של קשרי משפחה לא הבנתי. בקשר לעשות החוליה החלשה הדור הבא, אני לא יודע בדיוק בשביל מה... הרי זה לא יהיה שונה, רק סיבובים חדשים, וכן מדיחים כרגיל. אני לא מחדש את הרעיון הבסיסי של המשחק. אז נשאיר את זה בתור עונה שלישית, אפילו שכעיקרון אתה יכול להמשיך לפתח ואולי... נראה. זוגות בסדרה, זה הגיוני. וזה לא חייב להיות שדמות אחת יכולה להיות עם זוג אחד. אפשר למשל לעשות ש-2 מתמודדים יהיו סת' ואנה, ו-סת' וסאמר. לא חובה דמות אחת עם זוג אחד. ואממ, אני לא משנה את המשחק בהתאם.. זה לא חביב ככה. עשינו פעם אחת בעונה השנייה עם הגעתה של הדמות של ת'רזה, לא נרד יותר משם.
 
איך אתם יודעים מה השמות

של הפרקים שאתם מורידים? רשום לי רק נגיד the.oc.207.hdtv-lol.[BT].avi ואף פעם לא רשום את שם הפרק
.
 

S TO THE L

New member
תשובה

אם רשום לך 207 זאת אומרת שזאת עונה שניה פרק 7 או 107 זאת עונה ראשונה פרק 7 הספרה הראשונה היא מספר העונה ושאר המספרים הם מספר הפרקים.
 
תודה חומד

אני יודעת שזה מספר הפרק, אני לא ליימרית ולא חדשה בהורדת פרקים, אבל מה שם הפרק.. לא מה המספר שלו.
 

S TO THE L

New member
תשובה!

אם רשום לך 207 זאת אומרת שזאת עונה שניה פרק 7 או 107 זאת עונה ראשונה פרק 7 הספרה הראשונה היא מספר העונה ושאר המספרים הם מספר הפרקים.
 

TheCharm

New member
רציני?

אבל זה לא שם פרק. ואממ בודקים שמות פרקים בTVTOME או וואטאבר שכזה
 

S TO THE L

New member
את השמות....

אפשר למצוא באתר שלהם היא רצתה את מספר הפרקים.
 
תלוי מאיפה את "משיגה" את הפרקים

למשל ב"חמור" בדרך כלל כתוב את שם הפרק. את גם יכולה לבדוק שמות+ תקצירים לפרקים (עונה 1+2) באתר של הסדרה בפוקס. http://www.fox.com/oc/home.htm
 

TheCharm

New member
פשוט ונחמד...

אולי, נראה. אם לא יהיו הצעות כאלה טובות שנראות לי מתאימות, אז כן. גם אני חשבתי על זה ככה.
 

TheCharm

New member
טוב, זהו.

בחרתי כבר מה תהיה העונה השלישית. אתם תגלו זאת - בקרוב.
 
למעלה