החוליה החלשה 5

החוליה החלשה 5

אחרי התעוררות מבורכת של הפורום
, אנחנו ממשיכים במשחק הממכר "החוליה החלשה" והפעם הנושא עומד על "למה רק 3 אנשים הצביעו בשבוע שעבר
(עידו תתבייש לך!)"
בין המצביעים יוגרל ממתק סומסום דביק!!!
הרבי ג'ו כפרה ירון זהבי בשביל קליפות הגרעינים אני אוהב אותך לספור כבשים אני ואת שיר בלחץ רבי יעקב ריקוד הפסדובלה אם יפול גורלע הדואר בא היום היה לילה גשום

אצלי זה בהמשכים..חחחח

יש מצב שעידו לא היה בבית ויש מצב שעידו לא רצה להכנס ולהצביע מסיבה שיש מלא ילדים שיכולים להצביא אז למה לו להכנס לזה

אצלי זה בהמשכים..חחחח

יש מצב שעידו לא היה בבית ויש מצב שעידו לא רצה להכנס ולהצביע מסיבה שיש מלא ילדים שיכולים להצביא אז למה לו להכנס לזה

יש פה מספיק אנשים שיכולים להצביע

הבעייה היא שלא כולם מצביעים. אנשים! מי שמצביע משפיע!!!!!!!

נכון מי שמצביע משפיע...

אבל השאלה אם שווה . בטח הוא לא ידע איזה שיר הוא רוצה אז הוא העדיף לשבת בצד ולראות מה קורה ולתת לדברים לפעמים לתפתח ולראות איך הם מתפתחים ואז אם בא לך אתה משפיע ואם לא אז לא

Funky Giraffe

New member
אני לא מאמין שהיה לילה גשום עוד שם

לא אוהב את השיר הזה, אף פעם לא התחברתי אליו צא צא צא יאללה עפתי למגמת מוסיקה יום טוב לכולם ההתעוררות הזאת מדהימה, תתגאו בעצמכם

הוד11

New member
לילה גשום השיר השני בטיבו באלבום

אחרי רבי ג'ו כפרה. מגמת מוסיקה סחטיין אני בערבית ותאטרון

צהוריים טובים לכככולם ....

כן איזה לילה גשום אההה. להתגאות אני חושבת שתמיד אנחנו גאים בעצמנו גם לטוב וגם לרע. ושוב פעם תמיד הפורום היה ער פשוט לא ראיתה את זה כי לא הייתה פה חבל שצריך להסביר כל דבר 10 פעמים לא כדי להוציא את השיר הזה הוא נותן אווירה יפה לא?חחחח טוב אני יראה מה קורה פה בערב אכשיו אני חייבת לזוז יאללה ביי מתה על פורום קובי אוז

היה לילה גשום זה אחד מהשירים האהובי

ם עלי ביותר בדיסק!!!!! אל תעשו לי את העוול של העפת השיר המדהים הזה!

ללא ספק

השיר הטוב ביותר של טיפקס בעולם אני אוהב אותך וכמובן מאותו אלבום לספור כבשים והדואר בא היום

למעלה