החוליה החלשה 5

הוד11

New member
החוליה החלשה 5

והנה אנו בסיבוב החמישי של הדרמה השבועית המשובחת מהיוצרים שהביאו לכם את "מי רוצה ליהיות מפגר" ו"הקרקפת" מגיע שובר הקופות ההיסטרי, רב המכר ההיסטורי, וסוחט הדמעות שישבור לכן את הלב. אנחנו מדברים כמובן על החוליה החלשה יושבים בבית קפה כמו לפני עשרים שנה הקניון החדש מי שליבו ואת ואת ואת אילו היית אל תשכח מאיפה באת ולאן אתה הולך תזרח

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gif אילו היית ../images/Emo128.gif

החל מהסיבוב הבא זה הולך להיות יותר קשה...

../images/Emo6.gif

אילו היית

אני לא רוצה להעיף שום שיר,,,,

אי אפשר להוציא משהו מהשירים הנ"ל כול השירים יפים לא??? וחוצמזה למה אתם בככל רוצים להעיף את אילו היית אחחחחח אחד השירים, אני לא הביא לכם משפטים מהשיר כי לא באמת אתם רוצים להעיף את השיר הזה, אלא אותי או את מי "שכאילו" יעבור מסך הכי טוב, שטיות בולשיט, למרות שאתם יודעים שאני לא אצא. מה כול הזמן הזה כול מה שקרה פה באינטרנט וכאילו כלום, כאילו הכול אותו הדבר, אולי באמת אני מפגרת איך שאני פונה, אבל תאמינו לי שיותר טוב מאשר לעשות את כול ההיקוף הזה, ובשביל מה??? בשביל להגיד את מה שאני אומרת בדיוק, רק בצורה יותר נחשית אז אני מעדיפה להגיד את הכול הכנות, ניראה שעדיף את האמת מאשר השקר לא? הכול אופן שיהיה ערב נהדר לכולם יאללה ביי

על מה את מדברת?

עם זה היה תלוי בי, כבר היינו עכשיו בסיבוב האחרון ו"תזרח" היה מנצח. מה הקשר ללהעיף אותך רבאק!?!

עומר תראה זה שדרך השירים מנסים

משהו, את זה אנחנו כבר יודעים, אבל עם מישהו יבוא וידבר ויגיד את כול האמת, אז לא יודעים "על מה הוא מדבר" זה בסדר שאני אדבר על השיר ואין קשר לשיר באמת, ואת זה יבינו, ושאני אומר את האמת בלי חרטות מסביב " אז מה הקשר רבאק" תגיד לי. תשמע חומד כולם יודעים בדיוק על מה דיברתי, וגם אתה מבין!(אני בטוחה) לא בא לי לדבר בחרטות האלה, לעשות סיבובים שלמים בשביל להגיד את מה שאני רוצה בצורה יותר מסובכת. טוב בכול אופן שיהיה יום טוב
יאללה ביי

טיפקסית

New member
אילו היית ../images/Emo128.gif

יוצא עכשיו קדימה שתיים שלוש החוצה מהמצעד

porky169

New member
למה???../images/Emo7.gif

זה השיר שהכי אהבתי!!! בכל מקרה אני לא יכול להשתתף במשחק בגלל שאני כמעט לא מכיר את השירים מהדיסק חוץ מכמה בודדים

למעלה