החוליה החלשה 6- שובר שוויון שני

sunshiner

New member
החוליה החלשה 6- שובר שוויון שני

אם לא מכריעים פה הולכים לפנדלים
אז... ירון זהבי בשביל קליפות הגרעינים או שיר בלחץ?

משנה דעה משנה דעה!!!!!!!!!!!!!!!

אני מעיף את שיר בלחץ, רק הסופשבוע עליתי על כמה שירון זהבי גאוני בעשר רמות מעל רוב האלבום, כולל שיר בלחץ

הוד11

New member
ירון זהבי

כי אין לי כח לעוד שוריי שוייון ואין לי כוח להתווכח איתכם.

נו למה אתם רוצים להוציא את שיר.....

הזה? אתם לא חושבים שהוא שיר ממש ממש יפה הוא נכנס ללב, פוגע איפה שהוא עמוק בנשמה .,הוא גם שיר קצת מצחיק ,ואפשר להכנס אם השיר הזה לעולם ממש יפה לא? נו בבקשה אל תוציאו אותו! (איזה באסה, המחשב יש לו בעיה ולא עולים לי סמילים אוף אוף אוף חח) ולא, שלא תחשבו שאני חושבת ש"ירון זהבי בשביל קליפות הגרינים"לא טוב אני חושבת שהוא מעולה! לילה טוב נשיקות מלא מלא לכולם

אה מי שעוד לא הצביא

תנו צאנס לשיר ...... תשמעו אותו הוא שיר מעולה. יאללה אני עיפה לגמרי שיהיה לילה טוב לכולם

הוי איזה כיף סידרו לי את המחשב!

ושכחתי לרשום את השיר שאני מעיפה......(בטוח אתם יודעים איזה שיר)
שיר בלחץ
החוצה..... ושוב פעם אני אישית אוהבת את כול השירים אבל הכי טוב צריך לנצח לא? והאמת גם שיר בלחץ הוא שיר טוב אבל הכי טוב מנצח!!! ואיך אפשר להעיף שיר כזה יפה: "העולם כול כך גדול, אני כול כך קטן, רוצה לתור חופשי, בגלובוס כול הגמן" למרות שזה מזה שטיות,,, לדעתי אמן שכותב שירים בעינו כול השירים יפים, רק משיר לשיר הוא משתפר יותר....לא? טוב שיהיה ערב נפלא וקסום בנתיים, המחשב עובד יההההההה
ואני יתגעגעתי מאוד לפורום הכי טוב שיש
טוב אוהבת את כולם מלא מלא

טיפקסית

New member
../images/Emo128.gif ירון זהבי יאללה אאוט

למרות שהמילים בשיר פשוט גאוניות [במיוחד המשפט על המדשאות והפטריות-נראה לי שמישהו היה בהזיות] אבל יאללה הגיע זמנו יש ירון זהבי לצאת החוצה

זה כול הקטע בשיר ,,,,שאני אוהבת

הרי אנו חיים בתוך אשלייה, ומפעם לפעם האשלייה מתנפצת, והופכת להיות אשליה אחרת. אז השיר הזה מזכיר לי כול פעם מחדש, איזה אשליה מטורפת אנו נמצאים. (תזכרי חמודה את בתוך אשלייה) ואומר לך טיפקסית,,,,שיר בלחץ צריך לצאת עכשיו ואמרתי שאני לא שונאת שום שיר, וההפך הוא הנכון אני אפילו אוהבת את השיר הזה,,,, מה לעשות יש מלא אהבה בליבי באמת!
אני לא יכולה לשנוא אף אחד, שנאה זה רגש חזק מידי...זה אהבה כעוסה, אהבה פגועה, אהבה ממורמרת,כול דבר שקשור באהבה שעם מסכות, זה שנאה אי אפשר לשנאות מישהו שלא אוהבים אותו!!! ולמה אני אומרת דווקא על שנאה, נראה לי שאת יותר מדי שונאת את השיר הזה. ושוב פעם אומרת, אני אפילו מחבבת את שיר בלחץ אבל הטוב ביותר מנצח
(ולא רק בצד הפרקטי)
שיר בלחץ
אוהבת את כולם מכול
באמת תאמינו לי חח

למעלה