החוליה החלשה 6- שובר שיוויון

הוד11

New member
החוליה החלשה 6- שובר שיוויון

מכייון שהדעות נותרו חלוקות אלה השירים שקיבלו קולות מהם יעוף רק אחד. והפעם שכל הפורום יצביע. אם ייפול גורלע ירון זבי בשביל קליפות הגרעינים שיר בלחץ אני ואת זה היה לילה גשום

אתם יודעים מה אני מעיפה,,,,,לא?

וכמובן שיר
בלחץ החוצה
חחחח למרות שאני אוהבת את כול השירים חחחחח
אהה.

גם במציאות זה ככה.....

"הטוב ביותר" מנצח שיר בלחץ
החוצה החוצה חחחחחחחחח למרות שאני אוהבת גם את השיר הזה אבל הטוב ביותר מנצח חחח

בוקר טוב לכולם../images/Emo140.gif

אמרת רק בתואורייה הטוב ביותר מנצח אז את מודה שהשיר הזה לא ממש טוב אהה חחחחחחחחחח(אני רק אומרת את מה שאת אמרת)חחחחחחחח
ודרך אגב בטח את מנסה להצדיק שהשיר הזה הכי טוב והשיר השני רק רוצה להרוס לא ילך לך חמודה....... יום טוב לכככככככככככולם יום של אהבה אמן ולא לשכוח לכככולם יש
עם רגשות אבל אולי את חושבת שרק לך יש חח והשלום......זה גם פה חחחח כאן זה גם חלק מהעולם לא? ראית את החיים על פיy יש את הקטע שאביב הלך להופיע והזמין את הבנות את יודעת מה הוא אמר שם ושאני מאוד מסכימה איתו שהם צריכם להבין הוא לא ילך עד שיבינו שצריכים לדבר בנינו חחחחחחח אבל ניראה לי שאת מפחדת חחחח
טוב יום טוב לכולם שיר בלחץ החוצה
חחחחחח
יום טוב שנית

הוד11

New member
שיר בלחץ

חשבתי לבחור משהו אחר אבל לא אתן לכם להעיף את ירון זהבי

חכו תיראו שאני עוד יוציא אותו

ולא לבד אני יראה לכולם כמה השיר הזה כלום לאומת שיר בלחץ שצריך לצאת כבר אכשיו שיר בלחץ החוצה
שיר בלחץ החוצה
שיר בלחץ החוצה
שיר בלחץ החוצה
חכו תראו נדע בסוף חחחחחחחחחחחחחח
אוהבת את ככככככככככולם באמת מכל הלב אבל שונאת אנשים רעים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אה ,,,,איפה טיפקסית? חחח

יכול להיות שהיא התחילה לפחד ממני חחחחחחחחחחחחחחחחחח יאללה ניראה אותך גיבורה באמת חחחחחחחחחחחחחח אה איך שכחתי היא רק יכולה לדבר לא להתמודד באמת חחחחחחחח סתם סתם בואי יתגעגענו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יש לי הרגשה

שאת סתם מוציאה את השיר הזה בעיוורות בלי להכיר אותו. מתי שמעת אותו בפעם האחרונה, אם בכלל?

הוד11

New member
יאללה אנשים להצביע!!!!!!!

מה שכחתם מהחוליה החלשה? פנינה דבורין תעלב!!!!

מה שנכון נכון

רק לעורך דין יכול לקטול אנשים יש את הכישרון לקטול ולהעליב אנשים. זה במנטליות שלהם

הוד11

New member
../images/Emo45.gif הם צריכים ליהיות מגעילים

אחרי הכל זו העבודה שלהם.

sunshiner

New member
פיכסע, פנינה דבורין

כל הקטע שהמנחה לא רק עוקצנית אלא גם שנונה, כמו ההיא הבריטית. פנינה דבורין סתם מכשפה נטולת חן, וחנה לסלאו יותר מדי נחמדה..

הוד11

New member
פנינה דבורין היא באמת

חיקוי גרוע ל קולינס הבריטית אבל היא עדיפה ומתאימה יותר לתכנית מאשר חנה לסלאו. היא קרה ומרושעת והיא הביאה לעולם את אסון המילניום דנה דבורין!!!!

למעלה