החוליה החלשה 8 שובר שיוויון

הוד11

New member
החוליה החלשה 8 שובר שיוויון

באיחור של יום כיוון שביליתי את אבעת הימים האחרונים בגדנ"ע מנותק מאמצאי תקשורת אנו ממשיכים את החוליה החלשה ונאלצים לבחור בין שלושה שירים 1)רבי יעקב 2)שיר בלחץ 3)אני ואת

חחחחחחחחחחחחחחחחח

שיר בלחץ
תראו כמה לחץ יש על השיר הזה כאילו הוא מפחד, ואני שונאת פחד, השיר נותן תחושה של פחד, האם אנחנו מפחדים ממנו פחחח לא רואים אותו ממטר, ויותר מזה לא מתיחסיים לשיר הזה, שיר עלוב ביותר, בין המילים הוא אומר שהוא מחפש חיים, ואם הוא מחפש חיים, אז רק תגידו לי אם זה נכון? ואם הוא מחפש חיים אז למהכול היום על המשמר? מפחד, מפחד,,, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל לא צריך לפחד צריך לאהוב את כולם, לחיות עם כולם בלי פחד שזה יכול להגיע יותר רחוק ממני, ואם הוא יגיע אז לי לא יהיה טוב. הרי אומרים שרעשים הדרך שלהם סללוה, לא יהיה להם שום בעיה. (אבל איך נכנסתי לזה שוב פעם)פחחחחחחחחמעניין למה? בכול אופן אני אוהבת לדבר שטיות, מה עוד לא הכרתם אותי? אוהבת להצחיק, לא סובלת לריב, ובטח שבטח לא עם מישהו או מישהי שאין לה חיים. חחחחחחחחחחחח
תראו כול ההודעה הזו לא קשורה לכולם אה? חחחח שוב פעם נחזור לענינו,,
שיר בלחץ
החוצה מהר, ולא לעשות לחץ על אנשים אה, לא לפחד!!! אוהבת את כולם (כי כזו אני יש בליבי מלא אהבה) (ולא בשבילך, כי אני ממש לא אוהבת אנשים רעים ומתנסים, ובגגל הפחד שלהם מנסים להעיף, אבל לא תצליחי ויהי מה
) בכול אופן אוהבת את כולם
נו טוב גם אותך חחחח
נ.ב. קודם כול חזרתי ובגדול, ואוי איך לא ספרתי לכם,,, שמעתי(ואני לא יודעת אם השמועה נכונה) שיש מישהו סטנדפסית חדשה בעיר,,, שמעתי שאם צחקתם, זו רק ההתחלה, היא הולכת להשכיב את כולם בצחוק, פחחחחחח מעניין מי זו? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בכול אופן שיהיה לילה קסום יפה, ואת הלילה הכי מושלם קטפתי בשבילכם, אז רק לצחוק, ולחלום,(סתם זה נראה לי שזה מתחרז.)חח שוב אוהבת(כמה אוהבת בהודעה אחת אה) ממממממממממממאוהבת אוהבת את כול היצירה המושלמת

sunshiner

New member
נראה לי שיהיה מענייןלדבר על שירבלחץ

הוד, לתשומת ליבך בפעם הבאה של חדר ניתוח

הוד11

New member
שיר בלחץ../images/Emo128.gif

היה ממש אחלה בגדנ"ע, זה לא היתה גדנ"ע רגילה זה היה רק של תלמידי מגמות ערבית בארץ. היה ממש מצחיק היה כיף וחבל שנגמר....

sunshiner

New member
אה כזה של ערבית?

אם לא הייתי מתחמק מערבית כמו מאש השנה אז יש מצב שהייתי הולך לזה
שונא ערבית. זה דווקא יכול להיות חשוב אם ילמדו ערבית מדוברת ולא ספרותית. ככה זה סתם עוד מקצוע שלא מועיל אלא אם כן אתה מתכוון להיות משהו מאוד ספציפי בעתיד.

היי, לא מסכימה איתך!

מסיבה פשוטה, אני חושבת שבאופן כללי צריך ללמוד כול שפה, וכול דבר שרק מגיע עד אלינו, ובמיוחד עם זה שפה ספרותיתי, ומסיבה פשוטה,,,קודם כול תלמד לדבר נכון,ואז אחרי שאתה לומד לדבר נכון יהיה לך הרבה יותר קל ללמוד שפה מדוברת, הבסיס תמיד נשאר על אותו בסיס, רק הסלנג משתנה,(בערך). ובנוסף לזה אני חושבת שהרבה פשוט בשביל כול בן אדם להבין כמה שיותר שפות,ככה אתה יש לך את האופציהה לדבר עם יותר אנשים, ולהבין יותר אנשים, אומרים ברומא תיהיה רומאי, בישראל תיהיה ישראלי,(משהו כזה אומרים לא?
) אני אומרת ברומא ובכול מקום בעולם תשאר אתה, אבל תדע לדבר עם אנשים בצורה נכונה. (חחח אני אפילו לא מנסה לדבר בצורה נכונה אה חחח
סתם סתם) בכול אופן גם את זה אני יכולהלנתח שעה כזו אני, חח,
(מזכירה משהו אחד קטן,,, וההכי חזק הוא ההכי קטן, וההכי טיפש הוא ההכי חכם. נו איך אני נכנסת לזה שוב פעם אה?
בכול אופן הצעה שלי: תלמדו כול מה שרק אפשר, בלי לנסות לתרץ למה זה לא רלוונטי ללמוד, כול דבר שאני לא יודע הוא ממש רלוונטי, אני אישית תמיד רעבה לידע. אז שיהיה לילה קסום שיהיה לילה דבש לכולם,,, אחחחח איך אני אוהבת דבש המתוק הזה,מממממ כזה לילה לכולם, בטעם ובהרגשה מתוקה

sunshiner

New member
וואלה, שכנעת אותי.

אהבתי את מה שכתבת. אבל ללמוד ערבית זה עדיין לא מדבר אליי...

הוד11

New member
אנחנו בבית ספר

זה לא חובה מכיתה י' ומעלה. אז הוסיפו את זה כמקצוע מורחב של חמש יחידות. במגמה לומדים גם מדוברת וגם ספרותית. אבל לפי מה שהבנתי בגדנ"ע יותר חשוב ספרותית כי הנאומים והטקסטים של הערבים כתובים בספרותית. חוץ מזה היה נורא מעניין אבל אסור לי לספר מה למדנו שם (זה שטויות אני יודע אבל ככה אמרו לנו)

אתה באמת חושב שזה סוד?

החבר'ה מיחידת ההסברה של המודיעין עובדים בכל כך הרבה רבדים שכווווולם יודעים על מה הם מדברים. הם אמרו לכם את זה בצחוק, לרוב זה בגלל שמשעמם להם מדי...

sunshiner

New member
אצלנו

מי שלא היה בהקבצה א' בחטיבה בערבית לא צריך ללמוד. מי שכן לומד ועד כמה שהבנתי הוא לא חייב לגשת ליחידה בסוף השנה. אפשר כמובן להמשיך עם זה ב-י"א ו-י"ב ולהגביר ל-5 יחידות וכו' וכו'

%$&?%$&*^%$*^%%

כל מי שהבית ספר שלו הסכים להוציא אותו לגדנע ערבית צריך למות עכשיו! טוב, עזבו, הרכז ערבית שלנו צריך למות עכשיו!!!

sunshiner

New member
אופסג, טעות!

התכוונתי בכלל להוריד את אני ואת...מזל שעליתי על הטעות שלי...

שבוע טוב לכולם,,,../images/Emo140.gif

דבר ראשון איך רציתה להוריד שיר כזה טוב אה??? אבל טוב שהבנתה מותק
אתה יודע איזה חמוד אתה
(אנ י יודעת שאתה אוהב את האיקון הזה אז שמתי אותו למלעה) בכול אופן לנושא המדובר ערבית, אני לא חושבת שצריך להוריד את השפה הזו, אני חושבת שהיא מאוד, מועילה לנו. תראו אני לא חושבת, שצריך להיות כול כך אנטים של משהו, נותנים לנו את המקצוע הזה בבית הספר, בחינם למה לא לקחת, אחלה מקצוע זה, ולאור המצב שלנו עם הערבים, אני ממש חושבת שלא רק ממולץ אלא ממש חובה, ועד כיתה י, זה חובה, מכיתה י זו כבר זכותכך ללמוד את המקצוע הנ"ל. אז ככה שאף אחד לא חייב, אבל תודו שזה הרבה יותר טוב לאור המצב שיש לנו מלחמות עם הערבים, וחיים איתנו כול כך הרבה ערביים בארץ הקטנה הזו,אז אני שואלת את עצמי למה לא לנסות לדבר גם בשפה שהם מבינים בשביל להגיע להבנה משותפת. נכון שכול מה שקורה בעולם זה רלוונטי קודם כול לעצמכה, ואחרי שמבינים ומתקנים את עצמנו (וכול אחד את עצמו) אז צריך לנסות לחבר את הכול ביחד,ולהגיע לחיבור ולהבנה משותפת. ודרך השפה קל יותר להבין, לא?(וכמובן וכמובן שבלי מעשיים הדיבורים לא שווים כלום.) אז לאחר שכתבתי את הכול הבנתי משהו חדש,,,, שלא ממש חייב ללמוד שפה, אלא ללמוד מעשים, כי אנחנו8 מדברים מעולה אבל מעשינו הפוכים לרוב מהמילים שאנחנו אומרים. ואתם יודעים עוד משהו מה עליתי עכשיו שאני מזה זיינת שכל רצינית חחחחחחחחחחחחחחחח לא סגורה על עצמי אה, אבל ככה זה צריך שיהיה לכול דבר את ההפך בשביל לאזן, כול דבר והיפוכו בשביל לאזן,,, איך נבין מזה טוב בלי שנדע מזה רע, יש איזה משפט יפה שאומר,,, "אלוהים נתן את הבדידות בכדי שיובן היחד, הוא נתן את האדמה בכדי להבין את האוויר, בקיצור הוא נתן הרבה דברים אבל לכול דבר הוא נתן את ההפך, ולסיום הוא נתן את החיים בכדי שיובן המוות" אז בנוגע להודעה שבגללה רשמתי את מגילת אסתר, ממליצה בחום ללמוד כול דבר, ואם אנחנו לא נלמד, יהיה את ההפך מאיתנו שכן ילמד, ואז נחבר את ההפכים, וקבל תמונה שלמה! אבל מישהו מוכן להסביר לי איך שוב נכנסתי לכול המגילות האלה,,, טוב כי זו אני
חחחחח בכול אופן אני לא המשיך לזיין את השכל בהודעה הזו אז היא תגמר כאן. מה באמת חשבתם שאני אסיים את ההודעה שם חחחחח (בדיחה לא משהו אה?
חחח) אוהבת את כולם מלא מלא מלא שיהיה שבוע דבש מממממממממ
ועכשיו בשביל האיזון צריך קצת קיצי אז קבלו,,,
תודו שעליתי לכם חיוך על הפנים.
אז שיהיה שבוע של
לכולם

sunshiner

New member
אני מתחיל להתרגל למגילות שלך ../images/Emo3.gif

אבל בהחלט העלית חיוך על פניי

אבל אם אני מעלה לך חיוך על הפנים...

אז זה בסדר
בכול אופן אני שמחה שהעלתי לך חיוך ושכתבתה את זה, וברגע שקראתי את ההודעה תיהיה בטוח שגם אתה העלתה לי
חח מתן מתן מתן אתה פשוט
טוב שיהיה לילה עם מלא מלא חיוכים

למעלה