שבוע טוב לכולם,,,../images/Emo140.gif
דבר ראשון איך רציתה להוריד שיר כזה טוב אה??? אבל טוב שהבנתה מותק
אתה יודע איזה חמוד אתה
(אנ י יודעת שאתה אוהב את האיקון הזה אז שמתי אותו למלעה) בכול אופן לנושא המדובר ערבית, אני לא חושבת שצריך להוריד את השפה הזו, אני חושבת שהיא מאוד, מועילה לנו. תראו אני לא חושבת, שצריך להיות כול כך אנטים של משהו, נותנים לנו את המקצוע הזה בבית הספר, בחינם למה לא לקחת, אחלה מקצוע זה, ולאור המצב שלנו עם הערבים, אני ממש חושבת שלא רק ממולץ אלא ממש חובה, ועד כיתה י, זה חובה, מכיתה י זו כבר זכותכך ללמוד את המקצוע הנ"ל. אז ככה שאף אחד לא חייב, אבל תודו שזה הרבה יותר טוב לאור המצב שיש לנו מלחמות עם הערבים, וחיים איתנו כול כך הרבה ערביים בארץ הקטנה הזו,אז אני שואלת את עצמי למה לא לנסות לדבר גם בשפה שהם מבינים בשביל להגיע להבנה משותפת. נכון שכול מה שקורה בעולם זה רלוונטי קודם כול לעצמכה, ואחרי שמבינים ומתקנים את עצמנו (וכול אחד את עצמו) אז צריך לנסות לחבר את הכול ביחד,ולהגיע לחיבור ולהבנה משותפת. ודרך השפה קל יותר להבין, לא?(וכמובן וכמובן שבלי מעשיים הדיבורים לא שווים כלום.) אז לאחר שכתבתי את הכול הבנתי משהו חדש,,,, שלא ממש חייב ללמוד שפה, אלא ללמוד מעשים, כי אנחנו8 מדברים מעולה אבל מעשינו הפוכים לרוב מהמילים שאנחנו אומרים. ואתם יודעים עוד משהו מה עליתי עכשיו שאני מזה זיינת שכל רצינית חחחחחחחחחחחחחחחח לא סגורה על עצמי אה, אבל ככה זה צריך שיהיה לכול דבר את ההפך בשביל לאזן, כול דבר והיפוכו בשביל לאזן,,, איך נבין מזה טוב בלי שנדע מזה רע, יש איזה משפט יפה שאומר,,, "אלוהים נתן את הבדידות בכדי שיובן היחד, הוא נתן את האדמה בכדי להבין את האוויר, בקיצור הוא נתן הרבה דברים אבל לכול דבר הוא נתן את ההפך, ולסיום הוא נתן את החיים בכדי שיובן המוות" אז בנוגע להודעה שבגללה רשמתי את מגילת אסתר, ממליצה בחום ללמוד כול דבר, ואם אנחנו לא נלמד, יהיה את ההפך מאיתנו שכן ילמד, ואז נחבר את ההפכים, וקבל תמונה שלמה! אבל מישהו מוכן להסביר לי איך שוב נכנסתי לכול המגילות האלה,,, טוב כי זו אני
חחחחח בכול אופן אני לא המשיך לזיין את השכל בהודעה הזו אז היא תגמר כאן. מה באמת חשבתם שאני אסיים את ההודעה שם חחחחח (בדיחה לא משהו אה?
חחח) אוהבת את כולם מלא מלא מלא שיהיה שבוע דבש מממממממממ
ועכשיו בשביל האיזון צריך קצת קיצי אז קבלו,,,
תודו שעליתי לכם חיוך על הפנים.
אז שיהיה שבוע של
לכולם