החוליה החלשה 8

הוד11

New member
החוליה החלשה 8

והפעם החוליה החלשה בסימן שמונה. שמונה שירים נותרו בסיבוב השמיני אחרי שאני אוהב אותך אף בפעם הקודמת. ואת מי תשלחו הביתה הפעם???????????? הרבי ג'ו כפרה אני ואת שיר בלחץ רבי יעקב ריקוד הפסדובלה אם יפול גורלע הדואר בא היום זה היה לילה גשום

הוד11

New member
עף*

שיר בלחץ

מה שיר בלחץ עף?

קשה לי להאמין!!! בכול אופן אני חושבת, שכול השירים של טיפקס טובים, אבל הטוב ביותר מנצח לא? האמת שבאופן כללי אני חושבת שהמשחק הזה לא לעניין, כול השירים טובים. איך אפשר להגיד מה יותר טוב, הכול בעיני המתבונן, וחוץ מזה משיר לשיר היוצר יותר משתחרר, וככה השיר יוצא יותר טוב. (מיצירה ליצירה, הוא רק רוכש יותר נסיון, שככה היצירה הופכת להיות יותר טובה, מפעם לפעם. לא?) תמיד יש מקום לשיפור ביצרות, אבל היצרה שנוצרה ככה היא הכי מושלמת, וככה היוצר יודע איפה צריך לשפר בשביל היצירה הבאה. אבל אני סתם מזיינת בשכל, אני ממש אוהבת את כול היצירות של קובי אוז, והיה לי ממש קשה להחליט! אבל בשביל שקובי יבין איזה יצרה יותר אוהבים, בכיף אעשה את זה. טוב ערב נפלא לכולם

הייייייייי חזרתי../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif

מה אני אגיד לכם, אני חשבתי לעזוב את הפורום, אבל אני לא יכולה, זה יותר חזק ממני, אני אוהבת את הפורום הזה. ולגבי רבי יעקב,,,תזהר אני
סתם סתם תעשה מה שטוב לך מותק
יש לך את כול החופש חחחח אוהבת אותכם הכי הרבה בעולם

נכון, שכחתי

זה לא שוט אותי, אלא כמו נעלם! ואתם שואלים, מה הקשר? אז ככה. מחבב רובה, באנגלית: LIKE GUN שזה נשמע כמו LIKE GONE. באנגלית למילה LIKE יש 2 משמעויות: "מחבב", אבל גם "כמו", לכן התרגום של LIKE GONE הוא "כמו נעלם". עשיתי פעם משהו דומה שהפכתי את השיר של רע מוכיח וברי סחרוף מ"אל נעלמים" ל"שני רובים"

sunshiner

New member
אל נעלמים...שיר חזק!

הייתי אתמול בהופעה שלו ושל פורטיס בבארבי. הייתה אחת הטובות שהייתי בהן בחיי! ואהבתי את הרעיון של החידה, למרות שבחיים לא הייתי עולה על זה

sunshiner

New member
ממשיך בשלי- ../images/Emo128.gifאני ואת../images/Emo128.gif

אני לא מאמין שהעיפו את אני אוהב אותך

למעלה