החוליה החלשה AMOLAD הגמר

Axcelius

New member
החוליה החלשה AMOLAD הגמר

טוב מאחר שמעטים אתם המשחקים במשחק ומאחר שלא הגענו להכרעה בסיבוב האחרון, זה הזמן לבחור את השיר הטוב ביותר של האלבום... בוחרים אחד... הנבחר ינצח! בהצלחה.. הפינליסטים שלכם: These Colours Don't Run Brighter Than A Thousand Suns The Pilgrim For The Greater Good Of God לבחור!!!!!

Axcelius

New member
!!!Brighter Than A Thousand Suns

מההתחלה ידעתי שזהו השיר הטוב ביותר של האלבום. השיר המורכב ביותר, הכבד ביותר, האינטנסיבי ביותר.... אין שיר באלבום שמצליח, לטעמי, להפיל אותו מהמקום הראשון

to the future

New member
For The Greater Good Of God

אכן זהו השיר המנצח (האריס הגאון, כרגיל) מבחינתי. יש בו הכל ולכן הוא מעין מיקרוקוסמוס של כל תולדות מיידן. אבל, These Colours Don't Run הוא שיר קטלני- הקטע האינסטרומנטלי עם המקהלה בסוף- פשוט מעולה. וגם- Brighter Than A Thousand Suns (השיר שלך אקסליוס...) - מצויין. הוא היה השיר שהכי אהבתי בהתחלה. אבל, בחיים, לפעמים הרושם הראשוני מטעה והאמת (הסובייקטיבית) באה מאוחר יותר...

liorbc

New member
יוחזר LORD OF THE LIGHT לאלתר

בתור חובב מיידן וותיק,(מהתקופה ש-beautifu-scar עוד הייתה בשא"שית),אני דורש להחזיר את השיר LOTL......... או ש EDDIE יבקר אצל כל אחד מכם בלילות הקרובים..........

Axcelius

New member
והשיר הטוב ביותר באלבום:

FOR THE GREATER GOOD OF GOD!!!! לאחר כמעט חודש של הצבעות הוחלט בפורום זה ששיר זה הוא השיר הטוב ביותר באלבום! עלי לציין שזהו שיר בהחלט איכותי ומפוצץ אבל לדעתי יש יותר טובים... שלישיית הנבחרים שלי היא בכלל: brighter than a thousand suns the pilgrim lord of light למרות זאת, אני משער שזו בחירה טובה... :)

למעלה