החוליה החלשה AMOLAD סיבוב חמישי!

Axcelius

New member
החוליה החלשה AMOLAD סיבוב חמישי!

העפנו את Out Of The Shadows... עכשיו, זה נהיה ממש ממש קשה... אפילו יותר קשה מסיבוב ההכרעה מאחר ונותרנו עם השירים הכי רצויים וכבר קשה להחליט מפה מ יעוף... השורדים: Different World These Colours Don't Run Brighter Than A Thousand Suns The Pilgrim The Reincarnation Of Benjamin Breeg For The Greater Good Of God עפו: The Longest Day Lord Of Light The Legacy Out Of The Shadows יאללה להעיף.

Brighter Than A Thousand Suns

נו ? מה יהיה... אנחנו כנראה השלושה שנשאר במשחק הזה ולכל אחד מאתנו יש העדפה אחרת...

Beautiful Scar

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo199.gif

בא לי מפגש איירון מיידן^^ תגיד לאן נעלמת לי!? טסת לחול ומאז לא שמעתי ממך =[

אני די הרבה בחו"ל

החודש צפויות לי שלוש נסיעות. אולי אפילו ייצא לי להיות בגרמניה באותו זמן של ההופעה בשטוטגארט...

Beautiful Scar

New member
הו בהצלחה ותהנה! ../images/Emo199.gif

זבלה גם אני רוצה. אתה טס הרבה, ולי יש חברים הרבה. רק החודש היה לי 4 חברים XD. לול! אני לא מחליפה בנים כמו גרבים ;[ אני לא!

פשוט עוד לא מצאת את האחד חמודה...

תתחילי בסינון הולם. איבר גדול אוהב את מיידן נחמד חוש הומור (לא בהכרח בסדר הנכון) אופס ... שכחתי שאת בת 14? תמחקי. מספיקים השלושה הראשונים (לא אמרתי באיזה סדר נכון?)

Beautiful Scar

New member
חחחחחחחח!!!!!!!!../images/Emo199.gif

כרגע תיארת את הנשיקה הראשונה שלי XD שכחת שאני בת 14:p אבל אינך מכיר אותי בחורציק:) וזה קשה, אני גרה בעפולה וזה קשה למצוא אחד כזה כאן :) האמתי, כן התאהבתי מספר פעמים בחיי^^ זה לא הענין של האחד. זה הענין שאיכשהו אני תמיד מוצאת אנשים בכיתה י"ב!!
אז זה לא הולך :( למישהו בא לטפל בפנס בעין באף השבור בעורף הנפוח שלי ובסימנים הכחולים שיש לי בגוף!? כי נמאס לי מזה XD זה כבר סיפור ארוך >:

למעלה