החוליה החלשה AMOLAD סיבוב רביעי!!!!

Axcelius

New member
החוליה החלשה AMOLAD סיבוב רביעי!!!!

אוקיי!!! זה נהיה יותר ויותר קשה... סיבוב קודם הייתם שסועים וכואבים. והפעם זה יהיה יותר קשה... השירים השורדים: Different World These Colours Don't Run Brighter Than A Thousand Suns The Pilgrim Out Of The Shadows The Reincarnation Of Benjamin Breeg For The Greater Good Of God עפו: The Longest Day Lord Of Light The Legacy לללללללללללללללהההההההההההעעעעעעעייייייייףףףףף!!!!!!!!

Axcelius

New member
The Reincarnation Of Benjamin Breeg

חייב להודות, הוא צריך לעוף עכשיו. שיר חזק, סינגל פחות חזק... ושוב, מאחר שכל האלבום מעולה, גם השיר הזה... רק שהוא הכי חלש מבין הנוכחים... וחברייה, אתם יודעים שבסופו של דבר שיר אחד ינצח... אז אל תקלו ללב אם העיפו את השיר שאתם אוהבים... תזכרו, זה בסה"כ הצבעה של נוכחי הפורום...

הגזמת.... זה אחד השירים הטובים

חס וחלילה בן אדם... זה שיר שלא יעוף גם אם אני צריך ליצור לי שמונה זהויות שונות ולהצביע תחת כל אחד מהן טוב, צחוק בצד. פיש

to the future

New member
Different World

חברה, תבינו שזה שיר שלא עומד בסקלה של שאר האלבום. שיר שהוא להיט בטוח אבל חסר מורכבות. הוא לא יכול לשרוד לסיבובים המתקדמים. תעיפו אותו כבר...

מבטיח לך

שהוא יעוף לפני These Colours Don't Run The Pilgrim The Reincarnation Of Benjamin Breeg For The Greater Good Of God שהם לדעתי ארבעת השירים הטובים באלבום לגבי השאר Brighter Than A Thousand Suns - צריך לצאת מהמשחק עכשיו Out Of The Shadows או Different World הייתי מציא לך דיל, אבל זה רק משחק (-:

to the future

New member
איזה שיר קטלני זה

These Colours Don't Run אה? אבל the longest day יותר טוב לדעתי

Axcelius

New member
אני לא מאמין לזה

אתם אשכרה רוצים להעיף את brighter than a thousand suns

ואתה ברוטוס?

ואתה זומם לנו על Bengamin Breeg??? על זה נאמר, כל אדם, וטעמו הוא. -- פיש

to the future

New member
שינוי ל- Out Of The Shadows

על מנת לעבור הלאה. מבחינתי Out Of The Shadows ו- Different World שקולים בכך שהם צריכים לעוף עכשיו.

למעלה