החוליה החלשה AMOLAD סיבוב שני!!!

Axcelius

New member
החוליה החלשה AMOLAD סיבוב שני!!!

טוב, לאחר התלבטויות רבות, הוחלט ש The Legacy הועף... יחסית דיי קשה לסיבוב ראשון.... אז נותרו לנו השאר... Different World These Colours Don't Run Brighter Than A Thousand Suns The Pilgrim The Longest Day Out Of The Shadows The Rincarnation Of Benjamin Breeg For The Greater Good Of God Lord Of Light עף: The Legacy יאללה להתחיל להעיף!

to the future

New member
different world

אקסליוס, לא הצלחתי לשכנע אותך ש- the longest day הוא הכי טוב או אחד הטובים, אה?

Axcelius

New member
תשמע...

בהתחשב בעובדה שזה אלבום גאוני, The Longest Day הוא שיר אדיר... אבל הכי פחות אדיר לדעתי...

נעשה את זה פשוט...

בפוסט הקודם (הינה הוא כאן) נתתי את שלושת השירים הפחות טובים באלבום: השיר הגרוע ביותר - The legacy מקום שני - Brighter then a 1000 sun מקום שלישי- Lord of light מכיוון שהועד המנהל את הסקר מצא כי בחירתי הראשונה ראויה, לא נותר לי אלא לדבוק באותה רשימה. הבא בתור הוא ללא ספק (לדעתי לפחות) Brighter then a 1000 sun מאותם מניעים המפורטים כאן. so it shall be written... so it shall be done

בלי להעליב...

בשביל מה החפירה?! לא צריך לנמק ולפרט כל בחירה שלך בפסקאות שלמות.

הממ.... יש תשובה ארוכה וקצרה

קודם כל אני לא נעלב... אני יודע שאני מרחיב בכתיבה. אל נא גם תעלב מהתשובה
התשובה הקצרה היא שאתה אמת לא חייב לקרוא (שוב - אל תעלב, אני יודע שיש אנשים שמוצאים קריאה ארוכה מייגעת) התשובה הארוכה שלי (אתה מוזמן להפסיק לקרוא) היא שאני נהנה. אני נהנה לכתוב על נושאים הקרובים לליבי, ומה לעשות, איירון מיידן הוא נושא הקרוב מאוד לליבי. במקרה הספציפי הזה כששואלים לדעתך לגבי אהבה או אי אהבה של משהו, חובה לדעתי עליך לנמק (כבר כילד אמרו לי שככה זאת לא תשובה) במקרה הכללי, אני נהנה לשתף אני בתחושות. ההיפך הוא הנכון, במקרים קודמים בהם כתבתי פה בפורום, דווקא קבלתי הד חיובי לכתיבה אשר באה ממקום של אהבה למוסיקה אשר כולנו חולקים. ולכן, אם אתה מוצא את זה מייגע, בהחלט זכותך (חזרה לתשובה הקצרה), לדלג. אני בהחלט לא אעלב.

Axcelius

New member
המשחק יותר נחמד וממצא בשיטה המקורית

אז לא משנה כבר... וואי, איך אתם רוצים להעיף את Lord Of Light.... אחד משלושת הטובים ביותר.

ובכל זאת אנו מסכימים?

ולמרות שמצאת את תשובתי ארוכה ומייגעת, שים לב ששנינו מסכימים כי Lord of Ligth הוא שיר חלש יותר מאחרים... ללמדך כי שונים אנו בדרך, אך דומים בתכנים. יום טוב

TheAGC

New member
כגודל הצפיה...

היו לי ציפיות רבות מהשיר הזה... בכל אופן הוא מאוד מונוטוני בעיניי והוא בהחלט מדורג בשלושת השירים המאכזבים של האלבום. אבל איש איש ודעתו הוא.... היום למשל מאוד נהניתי לשמוע את como estas amigo ... סוטה כבר אמרנו?

Axcelius

New member
אוקיי חברייה תקשיבו!

במקום להתעסק בדברים האמתיים אנחנו סתם הולכים סחור סחור. בינתיים Lord Of Lite הולך לעוף (למה?!)... רוצה קצת יותר רוב ואז נעבור לסיבוב הבא.

to the future

New member
אם אני מבין אותך טוב

אז אתה רוצה לפחות 3 קולות עבור שיר ואז הוא עף? לא הייתי קורא לזה רוב, אבל זה סביר... מה שכן, זה יכול להישאר ככה תקוע הרבה זמן ולכן צריך עוד כלל כדי שיהיה אפשר להמשיך.

Axcelius

New member
לא לא...

המטרה היא לא שלוש קולות לפחות, אלא רוב הקולות מתוך מספר נתון של משתמשים.

בתור בעל חיבה למתמטיקה

הייתי שואל האם אתה מתכוון לרוב מיוחס או רוב אבסולוטי... זה בהחלט לא מדע מדוייק, אבל בתור משחק זה נחמד. תודה על שאתה ממשיך (-:

Lord of light

ולו רק כדי לקדם את העניין, אני מוכן לשנות את סדר בחירתי (מן הסתם אתעקש על BTATS בסיבוב הבא, לא שיהיו לי תומכים רבים). בברכה, פיש דה-גן

למעלה