החוליה החלשה - Deadwing - אחרון

Ma†an

New member
החוליה החלשה - Deadwing - אחרון

בסיבוב הקודם בחרתם להוציא את Mellotron Scratch
מה שמשאיר אותנו עם... Arriving Somewhere, But Not Here vs. The Start Of Something Beautiful סמנו
לשיר המועדף עליכם!

handlessman

New member
Arriving ../images/Emo127.gif

שמתי לב, אם חושבים קצת ויורדים לעומקו של העניין... מוצאים שבעצם את כל התהליך הזה של הורדת שיר שיר (בדרך השלילה) אפשר לקצר בהצבעה אחת שכל אחד אומר מה השיר שהוא הכי אוהב (אלו שתי דרכים הפוכות, אבל לא מנוגדות - הן מביאות לאותה תוצאה). איך? (אזהרה - חפירה) כשבכל שלב יורד השיר שהכי הרבה אנשים פחות אהבו, שנגיד ויש מישהו בודד שזה השיר המועדף עליו, אז במתכונת של הצבעה חיובית אחת השיר הזה לא ייזכה... וכך גם לגבי כל שאר השלבים. כך שלבסוף נשאר השיר שהכי קצת אנשים פחות אהבו, כלומר הכי הרבה אנשים זה הפייבוריט שלהם (הסתברות פשוטה).

LightbuIb sun

New member
אבל אז איפה הכיף בזה?

ברור שכל אחד אומר לעצמו בראש "אני ישאיר את...בלה בלה בלה- שהוא ינצח" אבל אז איפה הכיף? אז נסיים עם כל אלבום בפעם אחת שנשאל "מה השיר האהוב עליכם מהאלבום הזה?" וזהו ?

handlessman

New member
כן חשבתי גם על זה...

וזה באמת החיסרון. אולי היחיד, אבל חיסרון גדול. תראו השאיפה שלי זה שנגיע למצב שבו בחרנו את השירים הטובים ביותר מכל האלבומים (לפחות מאלבומי הסטודיו... נוכל גם להוסיף EP's או Singles אחרי שנכסה את כולם) ואז נעשה את הגמר... והשיר שייבחר יוכרז כמובן כ"השיר האהוב ביותר על חברי פורום פורקיופיין טרי" ונכריז לכבודו יום חג מיוחד

the finisher

New member
The Start Of Something Beautiful

עכשיו נתנתי שמיעה נוספת ל2 הקטעים. בהתחלה שמעתי את ארייבניג, והייתי בטוח שאני בוחר בו, כל כך הרבה אנרגיות. ואז שמעתי את START OF והופתעתי, הוא יותר מעניין, אולי פחות אנרגטי אבל פשוט קטע יותר טוב..אפילו שזה די בקצת.

למעלה