החוליה החלשה-Freaky Styley-סיבוב 1:

backstreet girl

New member
החוליה החלשה-Freaky Styley-סיבוב 1:

אוקי...באלבום הבא שבחרתי הוא האלבום השני. לפי ההתכתבויות במסרים,לרוב אנשים יש את האלבום. אז החלטתי שהוא יהיה האלבום הבא. תתחילו להוציא ותהנו מהמשחק.. 1. Jungle Man - 4:09 2. Hollywood - 5:04 3. American Ghost Dance - 3:45 4. If You Want Me To Stay - 4:07 5. Nevermind - 2:48 6. Freaky Styley - 3:38 7. Blackeyed Blonde - 2:41 8. The Brothers Cup - 3:28 9. Battle Ship - 1:54 10. Lovin' And Touchin' - 0:37 11. Catholic School Girls Rule - 1:56 12. Sex Rap - 1:54 13. Thirty Dirty Birds - 0:15 14. Yertle The Turtle - 3:37

backstreet girl

New member
אוי שנייה...שלא תתבלבלו..

1. Jungle Man 2. Hollywood 3. American Ghost Dance 4. If You Want Me To Stay 5. Nevermind 6. Freaky Styley 7. Blackeyed Blonde 8. The Brothers Cup 9. Battle Ship 10. Lovin' And Touchin' 11. Catholic School Girls Rule 12. Sex Rap 13. Thirty Dirty Birds 14. Yertle The Turtle

BloodSugarCrazy

New member
אני מסכימה

שיר חסר תועלת. זה אפילו לא שיר!!! ואנשים, מה יש לכם נגד סקס ראפ?? תקראו לי נימפומנית, אבל אני דווקא אוהבת אותו.

kalista

New member
דווקא אותו?../images/Emo4.gif עדיין

אין לי אותו... טוב אז יהיה לי יותר קל להוציא: sex rap כי אני לא מכירה והרבה בחרו אותו

kalista

New member
מה אני יכולה לעשות?

מה את ממליצה לי להוציא?

lollapalooza

New member
אל תוציאי אם את לא מכירה.

אני למשל, לא מתכוונת לבחור עד שאני לא אקשיב לו שוב, כי הפעם האחרונה הייתה ממש מזמן, ובתור אחת שיש לה בעיה לזכור שמות של שירים, אני לא תמיד מזהה מה זה מה.

למעלה