החוליה החלשה Houses of the Holy !

FunkyMonk

New member
החוליה החלשה Houses of the Holy !

יש צורך להזכיר את החוקים? הגענו לאלבום שאני הכי אוהב... Houses of the Holy !!! נא בחרו איזה מבין השירים באלבום המדהים הזה יש להעיף ראשון.. (לצערנו, צריך להתחיל להעיף..) את שם השיר שאתם רוצים להעיף תרשמו בכותרת !!!! בכותרת!!! אני לא מסתכל בתוכן של ההודעה לראות מה אתם בוחרים. לא כתבתם בכותרת? לא הצבעתם. בתוכן ההודעה יש לרשום חסינות לשיר כלשהו. לא ניתן לתת חסינות מבלי להצביע נגד שיר אחר. רצוי מאד! לרשום למה בחרת בשירים האלו (לחסן/להעיף). רשימת השירים באלבום: The Song Remains the Same The Rain Song Over the Hills and Far Away The Crunge Dancing Days D'Yer Mak'er No Quarter The Ocean

FunkyMonk

New member
הודעת מערכת ><

חבל שאין עריכת אפשרות... את הקולות לסיבוב הזה אספור או ביום חמישי או בשישי (נראה איך יצא). ככה שתחשבו שיש עד חמישי ב-0000. אני לא מצביע בסיבוב הזה (ולא נראה לי שגם באף סיבוב אחר). זה פשוט קשה מדי. אני לא יכול. כל השירים טובים כל כך.

M e n s R e a

New member
תצביע, תצביע

אנחנו רוצים הרבה הצבעות... אגב, לגמר של הרביעי הצביעו איזה 18, אם אני לא טועה. שזה ממש מספר יפה.

M e n s R e a

New member
D'Yer Mak'er

חסינות: Over the Hills and Far Away, אחד השירים! שלא לדבר על המעבר משקט לרועש, מאקוסטי לאוברדרייב.

AeroTom

New member
D'Yer Mak'er

The Ocean. תמיד קשה ליל בחור שיר הכי אהוב באלבום הזה, כי זה משתנה המון. נראה לי כרגע The Ocean הכי מחובר אלי. לגבי השיר שאני מעיף - אני מניח שתמיד אצל מעריצי זפלין השיר הזה יהיה מעט קשה לעיכול...בכל אופן, באלבום הזה בכל מקרה, תמיד יהיה לו קשה לבלוט. כל שאר השירים באלבום פשוט נהדרים.

Shemesh161

New member
D'Yer Mak'er

over the hills and far away

IronBlood

New member
Dancing Days

Over the Hills and Far Away איך אתם מעיפים את d'yer?? זה רגאי של זפלין >_<

FunkyMonk

New member
איך אתם מעיפים ככה את DYER??

למרות שעל כל שיר שהייתם מעיפים הייתי אומר ככה... אסיים את הסיבוב הנוכחי היום. או מחר. נראה P:

למעלה