החוליה החלשה

shaharEB

New member
החוליה החלשה

השיר שעף שבוע שעבר ,באופן מפתיע ביותר
הוא :Cure For The Itch השיר שזכה בחסינות , RUNAWAY
Papercut One Step Closer With You Point Of Authority Crawling Runaway
-חסינות ! By Myself In The End Place For My Head Forgotten Pushing Me Away אתם יודעים מה לעשות
למי שאתם מעיפים
, לחסינות
**יש לציין שמהרגע שבו יישארו 5 שירים , נפסיק להצביע לחסינות אלא רק להעפה

TheJosh

New member
אובכן...

A Place For My Head -
Pushing Me Away -
A Place For My Head בגלל שאני מאוד מתחבר למילים של זה Pushing Me Away בגלל שפעם הקלטתי את עצמי שר את זה וזה יצא מעפן

TheJosh

New member
???????????????????

WTF????? אתה לא מעיף תשיר הזה בחיים זה אחד הטובים!!! ו-Pushing Me Away אתה בחיים לא תשים... אתה יודע מה לא אכפת לי אני לא סובל את השיר מסיבות אישיות XD

איתי96

New member
ידעתי שיבואו תגובות..

אבל ממש קשה לי!! ואני מת על פושינג מי אוואי.. בייחוד הגרסא האקוסטית.. התחברתי לשיר הזה וקשה לי להעיף אותו.. אבל כנראה שהוא יעוף בקרוב..

איתי96

New member
תשתוק ואל תדאג.. הוא לא יעוף!

פשוט לא היה לי משהו אחר! סורי אחונה

shaharEB

New member
קשה :-\

האמת התכוונתי להצביע לRUNAWAY
אממ.. אני אלך עם מה שיש..למרות שאני לא רוצה לעשות את זה אבל.. Pushing me away
בגלל גרסת הפסנתר..:-\ FORGOTTEN

PureSHIT

New member
למה נראה לכם?

השיר הזה לא יעוף במשמרת שלי. אלא אם כולכם החלקתם על השכל ותמשיכו להצביע נגדו.
Pushing Me Away
By Myself - לדעתי השיר ההכי חלק מבין אלו שנותרו.. באמת נהיה פה קשה פתאום! איזה כיף!

איתי96

New member
הוא שיר אדיר לדעתי!

והוא לא צריך לעוף כרגע! ברור שהוא לא צריך לזכות אבל לא לעוף כל כך מוקדם! ביי מייסלף זה גם שיר מעולה!

®NuLy®

New member
Pushing Me Away

זה השיר השני האהוב עליי של לינקין, ואין מצב שהוא עף פה! תהרגו אותי אבל אני מעיפה את With You

TheJosh

New member
אני מתנדב.

זה אחד השירים הכי אהובים עליי!!! את לא מתביישת???

Guinness09

New member
..

אתם צריכים לקבל מכות כל מי שמעמיד את PMA להדחה,לסקול אותכם באבנים ולירוק עליכם ולצעוק שייקסע! בקיצור,קשה להחליט על שיר להדחה.. אני אתן חסינות לPMA,כי את OSC לא יעיפו בקרוב ומי שיעמיד אותו להדחה,יקבל נעל בראש. ואני אדיח את ממ BM..אחד השירים הכי פחות אהובים עליי באלבום..

TheJosh

New member
אני אסקול אותך באבנים

לי יש סיבה למה אני מדיח! אם זה לא משכנע אותך, אני זה שאביא אבנים כי אתה מדיח את BM! לך לעזאזל אתה והאבנים שלך! XD

למעלה