החוליה החלשה

shaharEB

New member
החוליה החלשה

שבוע שעבר עף ברוב קולות - Runaway והשיר שקיבל חסינות הוא : A Place For My Head
Papercut One Step Closer With You Point Of Authority Crawling In The End A Place For My Head
- חסין ! Pushing Me Away ההודעות האלו נהיות קצרות יותר ויותר , הצביעו בחוכמה
אתם יודעים מה לעשות
למי שאתם מעיפים
, לחסינות
**יש לציין שמהרגע שבו יישארו 5 שירים , נפסיק להצביע לחסינות אלא רק להעפה

TheJosh

New member
שונא אתכם.

Runaway זה היה השיר הכי אהוב עליי... ולכן
Pushing Me Away
With You ואתם תנסו רק לעשות משהו

איתי96

New member
קשה.. אבל אם כבר מלחמה.. אז עד הסוף!!!

Pushing Me Away
אחד השירים שגרם לי להתמכר אליו ברמה מטורפת.. בייחוד לגרסתו האקוסטית ב"רואד טו רבולושן" With You
שיר אדיר! אבל אין לי אליו משהו מיוחד.. לא התמכרתי אליו או משהו כזה.. לעומת שאר השירים..

PureSHIT

New member
איזה מגניבבב

לפחות לבינתיים התוצאה היא 3 מ-3 לטובתי בהצבעות XD בקיצור!! אני מצטער, אבל הפכתם את ההצבעה השבוע לרב"ר בין pushing me away ל-with you, כשמסיבה מסויימת "חלקכם" מרגישים צורך לנקום אז הם כנראה מצביעים נגד השיר שלדעתם הרס להם ולא נגד השיר שהם הכי פחות אוהבים. שיהיה. אני לא אזרום עם זה. בעד Pushing Me Away. נגד Papercut. כרגע: PMA: +3 -2 = +1 WY: +2 -2 = 0 Papercut: -1 = -1 כרגע מי שעף זה פייפרקאט, אז לפחות כרגע המשחק עדיין לטובתי :)

PureSHIT

New member
שקט את, נגעתי.

With You עדיף עליו בהרבה. חוצמזה שנכון לרגע זה - הוא עף.

PureSHIT

New member
אם ככה

זו כבר מלחמה שניה בתוך 5 הצבעות. רואה איזה יופי שיש אותי? נהיה מעניין בזכותי (;

shaharEB

New member
לא היית פה אם לא הייתי מחזירה אותך לפה,

ולא היה מענין בלי החוליה החלשה
אז..I WIN

PureSHIT

New member
המקרה ההוא שאת מדברת עליו

רק גרם לי לחזור מוקדם יותר, זה לא שהייתי עוזב את הפורום לגמרי. אל תשכחי שדלית תופסת מקום בחיים שלי וכל עוד זה ככה היא תמיד תחפור לי לחזור.. וזה קצת קשה להתנגד לה כשהיא חופרת XD

®NuLy®

New member
אני לא מאמינה!

מישהו מעיף את Papercut! מאור, אני חייבת להגיד שזכית בנקודות הערכה אצלי. אני חושבת שעד ההופעה בארץ לא יכלתי לשמוע את השיר הזה הוא פשוט עיצבן אותי, וכמובן שההופעה בארץ שינתה הרבה, אבל עדיין זה בין השירים הפחות אהובים עליי של לינקין. אחרי ש-With You יעוף - זה הבא!

shaharEB

New member
אתם לא נורמליים !

Papercut הוא אחד השירים הכי טובים שיש ללינקין פארק
SHAME ON YOU

PureSHIT

New member
אני יודע כבר שאני תותח

וגם לך יש "כמה" נקודות הערכה אצלי :) השיר לא מעצבן אותי, הייתה אפילו תקופת חרישה קצרה עליו לפני כמה שנים... אני פשוט מצביע לשיר שנראה לי הכי חלש באותו רגע. לא הייתה לי שום בעיה לזרום עם הקו שלך ולהצביע נגד WITH YOU, אני פשוט חושב שפייפרקאט חלש יותר ממנו. אני גם חושב שזה עדיין לא הזמן של PMA ללכת, ברור לי שהוא לא אמור לזכות במקום הראשון - אבל זה עדיין לא הזמן שלו.

למעלה