החוליה החלשה
+ שלום

החוליה החלשה ../images/Emo103.gif + שלום

ניסיתי להכנס לפה כמה פעמים ולשלוח הודעה אבל משום מה לא הצלחתי! אני מקווה שהפעם זה יעבוד!
בכל מקרה היה לנו משחק - החוליה החלשה!! והגיע הזמן להמשיך אותו
.. אז אלה השירים שנשארו מהפעם הקודמת: 10 שניות הקול שקורא לי גלויה מבול סיפור מגירה מי מפחד מהזריחה Train Wait אז מי עף?

bזוהר

New member
מאייייייייייייייייייייי../images/Emo99.gif

אני לא יודעת, וגם צריך לחשוב, ויש עכשיו טלנובלה בע"מ, אז רק רציתי לאמר שאני מתגעגעת אלייך מאוד!

nitzan969

New member
מה?! למה?!

אני חולה על השיר הזה.. אבל בשביל המשחק.. למה לישון עם עין אחת פקוחה? לא הבנתי...

0mroosh

New member
שמא אני ועומר.

שזה כמו אני*2 וכו', נבוא ונשים לך צפרדעים במיטה בעודך ישנה..
.

tipeshet

New member
wait ../images/Emo128.gif

תהיתי לאן המשחק הזה נעלם.. טוב שחזרת

darling2

New member
../images/Emo9.gif

Train
"what a lovely flower"
סורי עומר שהזכרתי פשוט ראיתי את החללית ולא התאפקתי!

0mroosh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

<-- תדמייני שזה נחש חרמן שרוקד סטפס!

darling2

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סרטים חולניים!!!!!!!!! פדופלים... שועל שרודף אחרי ילד קטן שבא להרוג..מציע לו הצעות מגונות לגבי פרחים וכובים!! אמאלה!!! "פגשתי אותו בלב המדבר יפה שקיעת שמש ללב עצוב ציירתי לו עץ וכבשה על נייר והוא הבטיח לי שישוב" לא!!!!!!!!!

0mroosh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כמה כיף שהכותרות זהות.
הכל מתחיל שקוראים למורה יווני לאנגלית דוד, ש"עף" מיוון לישראל וכנראה שבנתב"ג שמו לו שרשרת "חי", כניסיון לחקות מלוכסנים שחיים על איים. דר, ציירי לי כבשה!

darling2

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

|כבשה| אבל כדי שאני לא יהיה grown up בבקשה
הכבשה שלך נמצאת בפנים!

0mroosh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זהו. רק כותרת. אני מקיא פיפי צחוק.

למעלה