החוליה החלשה

החוליה החלשה../images/Emo103.gif

אז הצמא והרעב יצא לו. ועכשיו נשארו עוד 13 שירים בדיוק כמו התאריך היום (סתם צירוף מקרים?) אז בחרו את הקורבן הבא: 10 שניות הקול שקורא לי מיהו המילל ברוח אהבה שקופה גלויה מבול סיפור מגירה טיול בהיר לחיות נכון מי מפחד מהזריחה Train Waltz Wait

abarak88

New member
חחח מגניב עובד מהר...../images/Emo41.gifעכשיו אני

טוב זה מתחיל להיות קשה....חח כן זה כבר מתחיל להיות קשה..מה לעשות רונה מעולה... אז אני אבחר את Waltz ללא סיבה מיוחדת..פשוט הכל מעולה...לא שWaltz לא מעולה..חלילה..פשוט אממ לא יודע ...
חח אני לא חייב הסברים נכון!?
שבת שלום שיהיה, עם המון
אהבה

noa08128

New member
יוו זה קשה..

אני ילך שוב על טיול בהיר... הוא פשוט לא יודעת לא הוא פשוט לא!:)

Waltz../images/Emo128.gif

משום מה רונה באנגלית לא ממש עושה לי את זה.. היא הכי טובה בעברית!!

noa08128

New member
ממ

היא טובה בשניהם לדעתי היא מביעה יותר רגש באנגלית אבל יש גם שירים מסוימים בעברית שהם נהדרים..

tali_le

New member
Waltz

אין ספק, מלבד שיר אחד שלה באנגלית וכמובן הביצוע של פיונה אפל רונה הרבה יותר טובה ומרגשת בעברית

The L Name

New member
ושוב אגיד....מיהו המילל ברוח

שיר שאני ממש לא מסוגלת לשמוע תמיד מדלגת עליו בדיסק

0mroosh

New member
im'e alive!!!

אני מוקיע את המשחק. מצטער. להעיף את waltz?!? גורו לך! אבוי. ליבי אינו יכול לעמוד במעמסה! אוי! הסרעפת הסרעפת.. אני עומר, שעבר עינויי עיניים קשים מאת אפרת גוש[המדהימה נוראית, היא הפשיטה אותי בעינייה! הזויה], בוכה על גורלי המר! זה אולי השיר הכי טוב בדיסק!!!! ואותו אתם מעיפים. קחו אותי עכשיו!! קחו אותי עכשיו!!! ---- יום טוב

abarak88

New member
חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

תמיד אמרתי אתה הכי מצחיק בעולם... חחחח זה פשוט בגלל שאין ברירה... לא נורא...עומרו'ש

למעלה