החוליה החלשה

החוליה החלשה../images/Emo103.gif

waltz יצא, ואני עדיין מעדיפה את רונה בעברית.. לא יודעת מה איתכם
התחרות חייבת להמשך... 10 שניות הקול שקורא לי מיהו המילל ברוח אהבה שקופה גלויה מבול סיפור מגירה טיול בהיר לחיות נכון מי מפחד מהזריחה Train Wait

tali_le

New member
Wait

אין ברירה השירים באנגלית יאלצו לצאת אחד אחד עד שנגיע לחלק הקשה באמת אז נכון שהתבלטתי די הרבה בין שניהם אבל עדיין, train זה השיר האנגלי האהוב עליי שנכנס לדיסק בסופו של דבר

שישיץ

New member
מיהו המיילל ברוח../images/Emo128.gif

למרות שהז כבר נהיה ממש ממש קשה..

bזוהר

New member
טיול בהיר:/

אבל חבל לי על הסולו חצוצרה (זה חצוצרה בכלל?) המדהים.. :(

noa08128

New member
טיול בהיר

ומה WAIT השיר הכי מדהים בעולם ובמיוחד הקטע הפביכודלי בסוף עם אדם(?)... חוץ מזה השורה ALL I WANT IS TO BREath השורה הכי טובה שנכתבה בדיסק הזה..(אולי קצת הגזמתי).. אבל שנה הבאה היא תהיה מקועקעת על עור גופי :) (ולא אני לא משוגעת..וזה לא בגלל רונה או משו..)

The L Name

New member
אני כל כך לא מבינה אתכם!

השירים באנגלית הם בין הטובים בדיסק לדעתי! באמת! משום מה אני מרגישה הרבה יותר רגש יוצא מרונה בשירים האלה היא גם ידועה בתור אומנית שיותר אופייני לה ליצור באנגלית עוד לפני התפרסמה אבל שוב אגיד, עוד מהפעם הראשונה כבר מיהו המיילל ברוח

darling2

New member
למה להוריד שאפשר לשמוע את כל השירים

זה עושה את החיים קשים... אז פשוט תהנו מהדיסק...רונה מדהימה!

abarak88

New member
../images/Emo45.gif אני ממש בעד...

בפעם הראשונה זה כבר היה סביר ונחמד... אבל אממ..... אני בכל זאת אבחר את
טיול בהיר... אוף איזה רעים אתם!!!!

0mroosh

New member
לא!

לא אתן לזה יד [עיין ערך הלסבית השמנה מההופעה של עברי לידר:"אני לא אקח בזה חלק.."!!]. לא כיף. :(

abarak88

New member
../images/Emo6.gif ברוך בואך אני מניח...

"אבל נכון שזה לא נורא!?"
אור ואהבה

0mroosh

New member
נכון, לא נורא!

"כנפיים שבורות"!! היש מדהים מזה?! האינטרנט חי וזה סופי [עכשיו להתפלל שלא יקרה משהו לקיילי].

bזוהר

New member
אין, אין מדהים מזה.

סצנת השיא: הלו הלו שלד אל תקרא לי שלד, גולם. מאיה, איפה את? לבד תגידי לי איפה את ואני אבוא לקחת אותך. אבל אמא לא רוצה לראות אותי! מה את מדברת, אמא כמו משוגעת חיפשה אותך בכל העיר. תגידי לי איפה את ואני אבוא. לא רוצה! מאיה......איפה את? אבל נכון לא נורא יאיר?? מה לא נורא? כל החיים המחורבנים האלה, נכון לא נורא?! נכון לא נורא. ממש לא נורא. ועל אבא, נכון שלא נורא?! נכון לא נורא. ממש לא נורא. ממש לא נורא!!!!(תוך כדי בכי....) נכון???? מאילה, תגידי לי איפה את ואני אבוא. אני רוצה את אמא! את רוצה לדבר עם אמא? לא לדבר, אני רוצה שהיא תבוא.

למעלה