"החוליה החלשה"
- סיבוב מס' 1

"החוליה החלשה" ../images/Emo122.gif - סיבוב מס' 1

אוקיי. מה בעצם עושים כאן? המטרה היא לגלות מהו השיר האהוב ביותר על הפורום מתוך אלבום הבכורה. זה בסה"כ משחק קל להעברת הזמן ולגיבוש הפורום, אין שום סיבה להיפגע ממנו או לחילופין לחטוף התקף זעזוע מהבחירות של חברי הפורום. איך עושים את זה? פשוט מגיבים להודעה הזו עם
בכותרת ביחד עם שם השיר אותו אתם פחות אוהבים מתוך הרשימה. רשימת השירים: 1. אישה משוגעת 2. רגע לפני 3. תגידי לו 4. נהר האהבה 5. תפילין 6. תעלות 7. מונוטוני 8. בדרך 9. על ראש ההר 10. לא סיפור פשוט 11. ליל האהבה 12. נוקטורנו (שיר לילה) והערה קטנה לסיום: כולנו נמצאים כאן כי אנחנו אוהבים את המוזיקה של אוהד, אי השתתפות במשחק הזה בגלל ש"כל השירים שלו מהממים" נראית לי קצת אעפס לא בוגרת. זה רק משחק

ranch22

New member
נכון,זה באמת שיר גאוני../images/Emo127.gif

אסור להוריד אותו

חחחח רק אל תירו בי ../images/Emo13.gif

אני בכלל לא קניתי תדיסק אגב..אני אקנה בימים הקרובים, הלכתי לפי השמות של השירים שעוד לא שמעתי ותפילין לא בא לי בטוב
..יכול להיות שאני טועה זה כולה משחק אפשר לחשוב!

נכון זה רק משחק../images/Emo13.gif

לדעתי גם תפילין הוא שיר טוב, אך כל אחד בדעתו שלו..!

את אחד השירים הכי יפים בדיסק?

זה לא מה להשאיר, אלא מה להוריד. טב אני חייבת להודות שאני לא יכולה לבחור כי אין שיר אחד שאני אוהבת פחות מהשני חוץ מהעובדה שתפילין ונהר האהבה הם שני היריםשאני הכי אוהבת. בהצלחה לכם בבחירת השיר הכי פחות אהוב... או הכי אהוב.. או מה שזה לא אמור להגיד הסופו של דבר

גם אני לא

מסוגלת לבחור.... נורא קשה.. אמ... לא יכולה להוציא שום שיר אבל בטח שלא את תפילין ונהר האהבה!!! אישה משוגעת קשה לעיכול... אבל יש לו את הייחודיות שלו... אני מוותרת על ההשתתפות!!!

למעלה