החוליה החלשה
סיבוב שני!!

Dark Amy

New member
החוליה החלשה ../images/Emo128.gif סיבוב שני!! ../images/Emo128.gif

הפסקתם להצביע לשובר השיווין, מה שאומר - השיר שהועף עם בעיטה גדולה בתחת הוא:
Why
שיר מדהים לבית משפחת סימפסון!! אחד האהובים עלי בדיסק! והועף! נו באמת... שיהיה לו בהצלחה בהמשך הדרך אז ממשיכים!!
להצביע לשיר שאתם הכי פחות אוהבים מהרשימה... (חוץ מוואי שכבר הועף)
לא לקטול אחרים! לכל אחד יש את הטעם שלו וזה לא נעים לקבל "מחמאות" על הטעם שלך... (בסגנון: איך אתן יכולות לגעת בוואי!!! זה השיר שאני הכי אוהבת!!) כי לכל אחת יש טעם יחיד ומיוחד!!! הרשימה:
Air hostess
Crashed the wedding
Who`s David
She wants to be me
3am
That thing you do
Over now
Fake
Meet you there
Better than this
Can`t break thru
Nerdy

אולי תעשי החוליה החזקה

שיר שהכי אוהבים מכל הדיסקים והבי סיידים!!! כי קשה לשנוא שיר! \=

Air Hostess

New member
רעיון טוב..

3am זה לא שאני שונאת אותו פשוט שמעתי אותו כל כך הרבה שהוא כבר קצת מעצבן אותי:/

my

השנוא-nerdy פשוט שמעתי אותו פעם פעמיים ואמרתי בע לא משו ואהוב- fall at your feet אני יודעת שזה ביי סייד וזה חידוש אבל זה פשוט שיר פססה... וגם אני אוהבת את fake ובמיוחד את הקטע שצ'ארלי שר כזה את החלק הלא קשור כי הוא כזה חמוד אאאאאאאאאאאאאך!!!!!!!!!!

DawnR

New member
- Crashed The Wedding

+ Fall At Your Feet \ When Day Turns Into Night בעיקרון כל השירים באלבום הראשון. הוא פשוט היה הרבהההההה יותר טוב מהשני.

Dark Amy

New member
בסופו של דבר נגיע לחוליה החזקה!

השיר שישאר הוא החולייה החזקה של AFPEת ואם תרצו אפשר לעשות גם על BUSTED ועל כל הבי-סיידים ואפילו זי-סיידים

fight star

New member
הרממ...

air hostes למרות שהוא חמדמד אבל.. אוףף קשה...בעעעע

Air Hostess

New member
אין לי פה ממש חוליה חזקה

כי אני אוהבת את כולם חוץ מ-Nerdy ו-3AM אני לא שונאת אותם אבל אני לא ממש אוהבת אותם..

mulltiie

New member
שלום

יש לי תדיסקים שלהם וכל השירים יפים גם i'm calling you at 3am שיר מהדיסק הראשון שלהם

מני מסר

New member
Can't break thru ../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

זה השיר הכי פחות טוב..

SShiRaS

New member
ארג נכנס במשתמש של אבא שלי

זו אני חח.. מחשב מטומטם

busted4ever

New member
ממש לאאאאאאאאאאאאא

קאנט ברייק טרו זה שיר מהמםם!!! איך אפש לבחור שיר שאתה לא אוהב?!?!??!!?!?.. איך?!!??!?

למעלה