החוליה החלשה
שירים שקרן כתבה

החוליה החלשה../images/Emo128.gifשירים שקרן כתבה

הפעם ב'חוליה החלשה'... איזה שיר הייתם רוצים שקרן תעשה לו חידוש בהופעה הקרובה בצוותא השיר שהכי לא הייתם רוצים שיהיה לו חידוש תרשמו וככה נגיע לשיר הנבחר. חלק מהשירים שאני כותבת רובכם לא מכירים, אז אתם מוזמנים לבחור בהם כמובן או בשיר שאתם לא אוהבים או אוהבים פחות. 1. לשם (מירי מסיקה) 2. ואת (הראל סקעת) 3. נובמבר (מירי מסיקה) 4. שר אלייך (הראל סקעת) 5. בקרקס הזה (מירי מסיקה) 6. כל הציפורים (הראל סקעת) 7. טיול לילי (מירי מסיקה) 8. תברח (שירי מיימון) 9. בנות (מירי מסיקה) הבחירה היא לא באומן אלא בשיר שאתם לא הייתם רוצים שקרן תעשה לו חידוש בהופעה והכוונה לחידוש שלה לבד, לא דואט עם אותו זמר/ת

perrinat

New member
אני חושבת שצריכים שסקעת קודם

יוציא את הדיסק, ואז נשמע את השירים ורק אח"כ נוכל לשחק בזה...

razpg

New member
אני חושב שאת צודקת.. ולכן אני...

... אכתוב רק מהשירים שאני מכיר! אני הכי הייתי רוצה שקרן תחדש את נובמבר, כי זה שיר מדהים שמולבש על קרן מצויין- או בעברית ממש מתאים לה לבצע את השיר הזה. כל פעם שאני שומע את ``איתי`` אני נזכר ב``נובמבר`` הם מזכירים אחד את השני בסגנון. השיר שלא הייתי רוצה שקרן תחדש זה את ``ואת`` בגלל שזה תפור על סקעת. זה שיר שלזמר יותר מתאים לשיר מאשר לזמרת! וגם היא כבר ביצעה אותו בהופעות שלה.

שגעוגי

New member
"תברח"

למרות שזה שיר מדהים, אני לא בטוח שהוא מתאים לה. מה זה כל השירים האלה של סקעת?
, מעולם לא שמעתי עליהם.

שגעוגי

New member
../images/Emo12.gifבביצוע של קרן? נשמע מעניין...

למרות שאני עדיין לא יודע עד כמה השיר מתאים לה.. בכל מקרה, בכלל לא שמתי לב שהיה גם את "בקרקס הזה", אני כ"כ לא אוהב את השיר הזה... ואין לי מושג למה /: אגב, זו תהייה רצועת בונוס?

התשובה שלי יצאה במקום לא נכון

דיברתי על כל הציפורים והשיר השני של סקעת.. ואצל קרן יהיו רק שירים חדשים

צודקים!! המשחק נדחה לעוד שבועיים!!!

אחרי שהדיסק של סקעת יצא. כי לא נראה לי שיש פה מישהו שמכיר את כל הציפורים (אחד השירים הכי יפים שקרן כתבה לדעתי) או את שר אלייך... אז נחכה שהדיסק של סקעת יצא ואז נשחק את המשחק הזה... תודה למשתתפים

למעלה