החוליה החלשה
2

החוליה החלשה ../images/Emo128.gif2

רצה הביתה - קרן בקרקס הזה - מירי מסיקה אלייך שר- הראל סקעת תברח- שירי מיימון
שלחתם הביתה פסק זמן - קרן בחידוש לאריק איינשטיין לשם - מירי מסיקה כל הציפורים - הראל סקעת סקס עם האקס - קרן טיול לילי - מירי מסיקה ואת - הראל סקעת סוני אצל שוני - קרן נובמבר- מירי מסיקה ונוסף לנו אביתר (כפי שאמרתי לפי הא'-ב') - קרן אל תשכחו אתם בוחרים את השיר שאתם הכי פחות אוהבים

polo03

New member
אביתר ../images/Emo128.gif

ויותר לשמחתי אין לי מה לדרג

Rachel47

New member
טיול לילי../images/Emo128.gif../images/Emo15.gif

לא מתה על השיר הזה (פפייי בכלל לא הספקתי להצביע לסיבוב הראשון..ובכל קרה הייתי מצביעה גם לתברח
) זה לא ילך וייעשה יותר קל ההא

בלונד 16

New member
אמממ....

משום מה אצלי הוא רשום בכל אופן אני ירשום שיר אחר שאני מפחד לקבל על זה יותר מידי ביקורות נוקבות כי הוא שיר די אהוב אבל כיון שזו לא תגובה ראשית אני יתרה לעצמי אז אחרי ההסברים המטופשים שלי אני יכתוב השיר הוא ``ואת`` ואני יסביר את עצמי השיר הוא מאוד פשוט ולא מורכב כמו רוב השירים של קרן [שמעתי פעם גם איזה פרשן שאמר כך] כך שאי אפשר להקשיב לו הרבה וגם שבולט בו שהוא לקוח מאומנים אחרים אולי לועזים יותר ואמנם היא הוציאה מהם את הטופ אבל זה מורגש (מה אתם אומרים??????)

זכותך לרשום מה שאתה חושב

ולא לפחד מהביקורת שירשמו לך... כמו שזכות כל מי שרוצה פה להגיב כשרושמים של שהם אוהבים.. זה חלק מהמשחק... אני חושבת שואת זה יצירת אומנות גאונית, אבל בפעם הבאה תרשום את זה בכותרת עם
.. אחרת אני עלולה לטעות בספירה.. בסוף היום... ו.. אתה כנראה רואה את תברח כי אתה לא דרך המחשב.. רשום תברח ולידו רשום "שלחתם אותו הביתה" ו

אם רק היית מכירה...

שיר שיש בו מילים כאלה... יכול להיות לא יפה ציטוטים קטנים "לא מבטיח כלום, רק מבט שקט, רגע מנוחה היו הרבה מאושרים שלא הצליחו לעשות אותך שמחה" "אני אוהב את המילים אך בעיקר אני שומר את השתיקות" והשורה שמפילה אותי כל פעם שאני שומעת אותה מחדש "אני נפצע מכל משפט אך בעיקר אני נשבר מהצלילים"
אני חייבת לציין שזה אחד השירים היפים ביותר, שכל שורה ושורה בו היא פשוט מדהימה.. אין שם שום שורה סתם כזאת בשביל החרוז... כל שורה יותר יפה מקודמתה...

daniel rubin

New member
איזה מצחיקה את../images/Emo6.gif../images/Emo218.gif

את משכנעת כל אחד לא להצביע לכל שיר כמעט|איגרוף| מלעשות כל השירים מהממים

I מ י ר ב I

New member
אולי בשמיעות חוזרות,זה ישתנה לי.

כמו שקרה לי עם שוכחת אותך שממש התאהבתי בו אחרי 5 שמיעות!!

למעלה