החוליה החלשה

רק דודי

New member
החוליה החלשה../images/Emo129.gif

בואו נעשה משחק כיפי כזה...המצאתי את זה באחד הפורומים וזה ממש הצליח עד שאפילו מצאתי משחק דומה בכל מיני פורומים אחרים, אז בא לי לעשות אחד בפורום הזה שאני ממש אוהב...(ולא יוצא לי כלכך לכתוב פה, מודה..) ככה, אני נותן לכם רשימה של סרטי אימה שיצאו השנה בקולנוע. וברוך השם יש לנו שנה פוריה בסרטי אימה בקולנוע... אז עכשיו עליכם רק להסתכל ברשימה ולכתוב הודעה שהכותרת שלה תהיה בעלת שם הסרט שהכי פחות אהבתם מהרשימה, ולהוסיף לזה X אדום בצד. כדאי לפרט למה בגוף ההודעה... אם לא הבנתם אז כבר תראו בכל אופן בכל יומיים ארענן את הרשימה למה הסרט שנבחר לעוף מנה. הזוכה הוא הסרט שישאר עד הסוף ולא יעוף.. שתפו פעולה זה יכול להיות משחק ממש כיפי.. וכך אולי גם נכריע איזה סרט אימה הכי טוב היה בקולנוע השנה..?? וזאת הרשימה: רציחות בארגז כלים הכפר הצלצול 2 הטינה בית השעווה בוגימן מים אפלים הקללה רעש לבן אז קדימה.. איזה סרט מהרשימה הינו החוליה החלשה??

רק דודי

New member
../images/Emo128.gifהכפר

ממש לא אהבתי את הסרט הזה. יכול להיות שבגלל שציפיתי למשהו יותר מאתגר ומפחיד, ולדעתי פשוט טעות בהגדרה.. זה לא ממש סרט אימה... הוא פשוט לא היה מפחיד! היו בו בדיוק שני קטעים מבהילים וזהו. אין מינון נכון, הציפייה גבוהה ועימה גם האכזבה. בקיצור, לא הייתי רוצה להגיע עוד פעם למצב כזה בקולנוע. הכפר בשבילי הוא החוליה החלשה! שלום!

montu

New member
מה היה מפחיד בו!?

כל הסרט נקרעתי מצחוק... הוא היה כזה מטומטםםםםם

sapirush1

New member
חחחח גם אני

זה גם סרט נורא מבלבל אבל היו בו כמה קטעים מבהילים

montu

New member
חחח מה מבלבל בו?.... או יותר נכון

לשאול- מה היה מבהיל בו?..

sapirush1

New member
אמ...

שכל פעם הם קופצים בקטעים ומראים את זה על מישהו אחר, ויש לי זיכרון גרוע בפרצופים ושמות אז לקח לי זמן להבין כל פעם את מי הם מראים ובאיזה קטע ואני כבר לא ממש זוכרת מה היה מבהיל אבל בדרך כלל המוזיקה זה מה שעושה את הבהלה והיה איזה קטע קצת מבהיל עם הילד ההוא

רק דודי

New member
הוא הרבה הרבה יותר מפחיד מהכפר למשל

הטינה אולי היה קצת מופרך אבל זה היה נהדר שכל הזמן היו קטעים מבהילים ואל מורחים אותך שעות כמו ב"הכפר" או "בית השעווה" ששנה אתה מחכה עד שקורה משהו... ובכלל - כמה שהסרט יותר מופרע ורוחות רפאים - כך אני אוהב אותו יותר..

montu

New member
אוי זה ממש לא קשור לסיפור עצמו

הסיפור של הטינה ממש טוב והוא באמת יכל להיות אחד הסרטים הטובים.. את הצלצול הראשון מאוד אהבתי.. אז מה העלילה שלו לא מופרכת? העלילה של מים אפלים לא מופרכת? אבל בכל זאת אני מאוד אוהב את הסרטים האלה.. הטינה פשוט סרט חרא.

שכחתי מה קרה בטינה

תזכירו לי..חחח... אני רק זוכרת שלא אהבתי את הסרט וצחקתי ממנו..

xx Cat Woman xx

New member
זה על

יפנית אחת שהיה לה רומן מחוץ לנישואין, ובעלה גילה את זה ורצח אותה ואת הילד שלהם...ומאז הרוחות שלהם רודפת את הבית ואת כל מי שנכנס/או קשור איכשהו לבית...כמעין נקמה, או יותר נכון, שמירת טינה

FrecCo

Active member
אתה גורם לי לחשוב שלא ראית אותו....

מה בדיוק טוב בסיפור של הטינה?!? אין שם שום עלילה! משפחה שרצחו אותה רודפת את הבית ונוקמת במי שמתגורר בו אחריה....כמה מקורי, שמע, פשוט תסריט ענק. זה ממש לא העלילה שעשתה את הסרט טוב, פשוט הביצוע היה כ"כ מוצלח ומטריד (אולי בגלל שבקולנוע עם רמקולים ענקיים בשיא העוצמה- קשה שלא לזנק מהכיסא מדי פעם), ולדעתי למרות העלילה הלא מפותחת זה אולי הסרט הכי טוב ברשימה פה.

דם דם

New member
הביצוע של הסרט הרס

הטינה באמת לא היה סרט כזה מוצלח, הרעיון נחמד באמת, וכן נכון היו בו קטעים מקפיצים אבל לא יותר מזה. רעיון טוב של הסרט אבל הביצוע שלו לא משהו...מוחמץ בקיצור.

montu

New member
הרעיון לדעתי מאוד נחמד אבל הסרט

עצמו פשוט הרס.. הוא היה כל כך מטומטםםם. ולא אמרתי שהעלילה עשתה את הסרט טוב- הסרט ג-ר-ו-ע!!!!

למעלה