החוליה החלשה

YaEl 15

New member
החוליה החלשה../images/Emo152.gif../images/Emo132.gif../images/Emo197.gif../images/Emo151.gif../images/Emo198.gif

פעם שעברה נפרדנו מ"האלופה" -- תודה תודה תודה. והפעם -- עדיף שכל אחד יגיד 2 סדרות שהוא רוצה שיעופו. הסדרות שנשארו :
אד
בוסטון ליגל
סאמרלנד
מכושפות
חמישייה
ברני מק
האוס
החצי האפל
נעדרים
מלך השכונה
ה-4400
אנשים יפים
מלרוז פלייס
אמריקן איידול
פרוייקט מסלול

YaEl 15

New member
../images/Emo142.gifסאמרלנד../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif ../images/Emo35.gifוחמישה ../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif

יופי. דברים מתחילים להצטמצם

adi love noa

New member
../images/Emo128.gifבוסטון ליגל../images/Emo128.gifחמישייה

אל תורידו את סמרלנד,זו היתה ההזדמונות היחידה לראות את ג'סי בטלוויזיה

YaEl 15

New member
חח... אני שונאת את ג'סי מקרטני....

ג'יימס ספידר לעומת זאת
ואני ממש לא אוהבת את סאמרלנד

adi love noa

New member
../images/Emo12.gifאיך אפשר לשנוא אותו?../images/Emo12.gif

הוא זמר ויוצר מעולה,יש לו שירים מדהימים שאפשר לשמוע שוב ושוב,הוא משחק לא רע בכלל והוא מהמם
ג'סי זה החולשה שלי

YaEl 15

New member
אני לא רוצה להיכנס שוב לוויכוחים אינסופיים...

סיכמתי עם גליה
כל אחת והטעם שלה... אבל (ואני אשתדל להיות עדינה): א. הוא לא מהמם (בלשון המעטה) ב. אני לא אוהבת את המוזיקה שלו, אבל היי, כל אחד והסגנון שלו. ג. הוא לא משחק טוב... ודרך אגב --- ראיתי היום את "שודדי הקאריביים 3" -- ענקקקק!!! לפחות אפשר להסכים שג'וני דפ חמוד, ושג'ק ספארו סקסי, נכון??

YaEl 15

New member
../images/Emo98.gif../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif../images/Emo9.gif

mordillogirl

New member
אוי אלוהים, ג'ק!

לי יש חולשה לג'ק ספארו..! אני בכלל אוהבת פיראטים.. בדיוק קניתי את הD.V.D של שודדי הקאריביים 2 (ברור שראיתי אותו עוד קודם) ואני חייבת לראות את השלישי!

danielle23

New member
../images/Emo128.gifה-4400../images/Emo128.gif../images/Emo128.gifמלרוז פלייס../images/Emo128.gif

always be me mc

New member
../images/Emo128.gifחמישייה../images/Emo128.gif ../images/Emo128.gifבוסטון ליגל../images/Emo128.gif

סורי יעל. היה לי קשה לפסול אבל הסדרה ממש לא שווה כמו אלי מקביל ולכן
קישטה!

YaEl 15

New member
אני לא הולכת להתווכח,

אבל גליה, בכנות, ניראה לך שזו אחת משתי הסדרות הכי גרועות ברשימה? (ולמה להשוות אותה לאלי מק'ביל?)

always be me mc

New member
א. סליחה על המחיקה הבוטה ו-ב. קראי:

אוקי אז אחרי ההבנה שכמה הוויכוח/מחלוקת זו מיותרת(ואני מודה שהיא דיי פרצה בגללי..אבל המשיכה באופן לא חד צדדי כלומר בכך שהיא המשיכה שתינו אשמות) החלטתי לחסוך מאתנו כאב ראש נוסף ומחקתי את כל ההודעות הלא משכנעות אחת את השניה של שתינו(גם ככה את זוכרת את כל הרקע של בוסטון ליגל כפי שאני את של מכושפות אז אין בעיה בקטע הזה) וכעת עלי להגיד משהו: נכון את מסכימה איתי שהתוכנית שתנצח במשחק זה היא לווא דווקא באמת הכי חזקה אלא תהא יותר תוכנית אהובה? אם כן אז גם תסכימי איתי שזו לא החוליה החלשה נטו אלא יש להתסכל בזה כחוליה החלשה בעיני חברי הפורום כלומר כל חבר פורום יכול להצביע לאיזו תוכנית שהוא רוצה כיוון שהכוונה בחלשה היא חלשה מבחינתו ואם היא חלשה מבחינתו את זכותו לפסול אותה? יש לנו הסכמה על זה? אני מקווה. אוקי אז יש לי פתרון יעיל. כל אחד פשוט יכתוב אילו תוכניות הוא מעיף וזהו. (תדמיינו למה הוא בוחר בזאת) לא תקראו עליו תיגר(של למה? אני לא מבינה אותך? וכו') וככה גם נוכל להימנע ממצב של ירידה על סדרות(משעמם, דוחה, טיפשי, מטומטם, חסר תועלת וכו') ואם יש תגובה היא תהיה מאופקת משני הצדדים(אני ממש ממש אנסה בקטע הזה מעכשיו..) סבבה? אני מקווה מאוד שתגיבי רק ב
או
כי למען האמת נמאס לי לחפור בתגובות
יום נעים

always be me mc

New member
מה את מבואסת?

תבחרי את הקרבות שלך ואני מרשה לך להתווכח איתי על סקסיותו(או לא) של האוס וזה כבר משהו

YaEl 15

New member
אין וויכוח ממשי בעניין הזה,

לפחות לא אחד מעניין, מעשיר. אנחנו סתם חוזרות על מה שאנחנו חושבות שוב, ושוב (אני אומרת 'כן' ואת אומרת 'לא').

always be me mc

New member
בכל מקרה נחזור ל-כן ולא גם אחרי דיון/ויכוח

מעמיק אז זה לא בדיוק משנה

למעלה