החוליה החלשה
ACLOTM
גמר

o pie

New member
החוליה החלשה../images/Emo70.gif ACLOTM ../images/Emo41.gifגמר../images/Emo41.gif ../images/Emo79.gif

בסיבוב האחרון בחרתם להוציא את Pistola. אנחנו בשלב האחרון של המשחק ונשארו שני שירים. במסר אליי, תצביעו לשיר שצריך לנצח לדעתכם. Megalomaniac Sick Sad Little World תוצאות הסיבובים הקודמים סיבוב 1: Smile Lines, Zee Deevil סיבוב 2: Agoraphobia, Leech, Made for TV Movies סיבוב 3: Beware! Criminal!, Priceless, Southern Girl סיבוב 4: Talk Shows On Mute סיבוב 5: Here In My Room סיבוב 6: A Crow Left Of The Murder סיבוב 7: Pistola בתגובה לפה, תגידו איך המשחק צריך להמשיך לדעתכם, כי אני ממש לא יודע: # להמשיך את החוליה החלשה עם האלבום האחרון שנשאר, Fungus Amongus, ולקוות שיש מספיק אנשים פה שמכירים אותו. # להמשיך את החוליה החלשה, כשבוחרים איזה אלבום הכי טוב # להמשיך את החוליה החלשה, כשבוחרים את השיר הכי טוב מבין כל השירים שניצחו אי פעם בחולייה החלשה. # להפסיק את החוליה החלשה. # אחר.

Musedol

New member
מממ..

אני אומרת שאפשר להתקמבן על חוליה חלשה בין כל האלבומים עצמם והשירים המנצחים אי פעם בחוליה החלשה.

itzikch

New member
או להמשיך את החוליה החלשה של ה DVD :)

של LOOK ALIVE או RED ROCKS MORNING VIEW SESSIONS :O

Incubus Creep

New member
לבחור בין כל הביסיידים

ואז בסוף להמשיך עם כל השירים המנצחים. אני אישית לא מכירה שירים מפאנגוס לצערי.. אני צריכה לקנות את הדיסק.

o pie

New member
הממ, סבבה.

נשמע לי הרעיון הכי טוב שהועלה... אני גם אתן קישורים לשמיעה ביוטיוב למי שלא מכיר את הביסיידים.

fuckinGAL

New member
אני חושבת שקודם הביסיידים

אח"כ בין הזוכים ובסוף בין כל השירים בכל האלבומים

למעלה